Patrik Laineen kohukommentteihin vastattiin kesken pelin, pamautti heti maalin – "Kaikki tätä haluavat"

2:04
Patrik Laine pamautti avausmaalinsa – ei paljon lohduttanut

Patrik Laine sai kauden kolmannessa pelissä maalitilinsä auki, mutta se ei suomalaista paljon lämmittänyt, kun oma joukkue hävisi.

Laineen ja Ville Heinolan edustama Winnipeg Jets hävisi yön ottelussa New York Islandersille 1-4. Kolmen pelin saldo on kaksi tappiota ja yksi voitto.

– Yksi voitto kolmesta ei tyydytä ketään täällä. Omalta osaltani tuntuu yllättävän hyvältä siihen nähden, ettei yhtään treenipeliä saanut alle ja vain kahdet joukkuetreenit, Laine summaili pikaisesti alkukauden tuntumaa.

Islanders takoi toisessa erässä kolme maalia. 3-0-osumasta kului pari minuuttia, kunnes Laine pääsi iskemään Blake Wheelerin kanssa vastaan. Tulinen rannelaukaus upposi vastustamattomasti maaliin. Vaikka maalitykin saldo on nyt avattu, Laine ei osumastaan paljon juhlinut.

– Eipä nyt oikeastaan, Laine totesi kysyttäessä lohduttiko maali tappiosta huolimatta.

– Olihan se sillä lailla hyvä maali, 1-3 ja kuitenkin erä aikaa. Sitten vain päästettiin kaveri tekemään neljännen ja vähän jarruteltiin liikaa, hän sanoi.

Laine nostettiin pelin aikana Mark Scheifelen ja Wheelerin rinnalle. Ketjumuutos maistui, ja Laine toivoo jatkoa samalla paikalla. Hänen kommenteistaan nousi loppukesästä kohu, Laine totesi Iltalehden haastattelussa, että muissa joukkueissa hän pelaisi parhaiden kanssa. Nyt niin kävi, ainakin osan ottelusta.

– Kaikki heidän (Wheelerin ja Scheifelen) kanssa haluavat pelata. Hyvä, että saatiin onnistuminen siihen heti. Sitten kun päästään heti pelin alusta pelaamaan – toivottavasti – ja treenaamaan vähän kimpassa, niin toivottavasti se siitä vähän vielä parantuisi ja muutenkin oppisi, miten heidän kanssaan pelataan. En niin usein ole siihen päässyt, niin nyt koitan hyödyntää, Laine sanaili.

Laineelta jäi harjoituspelit kokonaan väliin sopimusneuvotteluiden takia ja nyt kun kausi alkoi, se on todella alkanut. Winnipeg on pelannut neljään päivään kolme peliä ja vieraskiertue jatkuu heti yhden välipäivän jälkeen Pittsburghissa.

– Ei hullumpi aloitus, kun oli viisi kuukautta taukoa, sitten heti back-to-back (peräkkäiset pelit) ja sitten joka toinen päivä mennään. Mieluummin sitä pelaa kuin on kesälomalla, kyllä tämä kivaa hommaa on, Laine myhäili.

Tahti todellakin jatkuu tiukkana. Winnipeg pelaa 11 päivään kuusi peliä, sitten on vasta kahden päivän tauko.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja