Patrik Laine pyysi anteeksi kohulausuntoja – puhui puhelimessa ketjukaverinsa kanssa

3:12
Videolla Patrik Laineen haastattelu aiemmin tältä kesältä.

Sveitsiläisen Bernin kanssa tällä hetkellä harjoitteleva ja toistaiseksi ilman NHL-jatkosopimusta Winnipeg Jetsin kanssa oleva Patrik Laine pyysi ketjukaveri Bryan Littlelta anteeksi Iltalehdessä julkaistuja kommentteja.

– Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa. Jokainen, joka tietää jotain jääkiekosta, tietää sen, Laine oli sanonut Iltalehden mukaan.

Winnipeg Jetsin kanavan juontaja Jamie Thomasin kertoi Twitterissä, että Laine pyysi anteeksi ketjukaveri Littleltä.

Laine oli Littlen mukaan laittanut hänelle viestiä, jonka jälkeen he puhuivat puhelimessa muutaman minuutin ajan. Little lisäsi, että he puhuivat myös muista asioista kuin jääkiekosta.

– Hän pyysi anteeksi sitä, että kuinka asiaa oli tulkittu. Ymmärsin sen jo ennen hänen kanssaan puhumista. Tunnen hänet sen verran hyvin ja tiedän, että hän ei sano tarkoituksellisesti kenestäkään pahaa. Hän sanoi, että haluaa pelata parhaiden pelaajien kanssa, Little kertoo.

– Minäkin haluaisin pelata parhaiden kanssa. Mielestäni kaikki haluavat sitä. Kun olet nuori haluat pelata parhaiden kanssa ja tehdä tehoja, Little jatkoi.

Suomalaishyökkääjä on iskenyt peräti 110 maalia NHL:ssä. NHL-kausi käynnistyy 2. lokakuuta.

Juttua muokattu 22.16: Lisätty Littlen kommentit.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja