Pariskunta julkaisi härskin nakuselfien – somessa tyrmistyttiin: "Säälin tätä tyttöä"

Mallipariskunta esitteli veistoksellisia vartaloitaan varsin paljastavassa kuvassa. Sosiaalisessa mediassa nakuilua ei katsottu hyvällä, kertoo The Sun.

Havaijilainen miesmalli Jay Alvarrez, 23, on ärsyttänyt 6,4 miljoonaa Instagram-seuraajansa jakamalla paljasta pintaa pursuavan yhteiskuvan mallityttöystävänsä Valentina Fradegradan kanssa.

Otoksessa pariskunta poseeraa ilman rihman kiertämää. Häveliäisyyden nimissä strategiset paikat on peitetty hienovaraisesti asetelluin käsin. 

Kuvan saatetekstissä nuori mies kirjoittaa, miten toivoisi tyttöystävänsä olevan isovarpaansa, jotta voisi iskeä hänet kaikkia huonekalujaan vasten.

"Tämä on jo ihan liikaa"

Kuva on kerännyt jo lähes 634 000 tykkäystä. Kaikki eivät kuitenkaan ole katsoneet otosta hyvällä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Jätkä, miten voit näyttää tyttöystäväsi maailmalle tällaisena? kysyy yksi kommentoija.

– Tämä on ihan liikaa, toinen kirjoittaa.

– Tämä on rehellisesti sanottuna kuvottavaa ja säälin tätä tyttöä, kolmas toteaa.

– Surullista, miten kerskailet tällä naisella kuin hän olisi esine. Vielä surullisempaa on, että nainen ei itse tajua arvoaan, neljäs moittii.

– Olen sataprosenttisen täynnä Instagramia, eräs lisää.

Paljastavat kuvat eivät mallityttöystävälle uusi juttu

Jay Alvarrez kirjoittaa, ettei ymmärrä, miksi ihmiset ovat loukkaantuneet kuvasta. Toinen miehen tyttöystävästään jakama kuva on myös varsin paljastava, mutta sitä ihmiset ihastelivat.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Myöskään alasti kuvissa esiintyvä Valentina ei ole julkaisuista ilmeisesti moksiskaan, koska kommentoi niitä nauravin emojein. Paljastavat kuvat eivät ole mallilta ennennäkemättömiä, kuten hänen 1,7 miljoonaa Instagram-seuraajaansa tietävät.

Instagram-pariskuntien yhteiskuvia on kummeksuttu ennenkin. Sosiaalisessa mediassa on ärsyynnytty uhkarohkeista kuvista esimerkiksi uima-altaan reunalla ja liikkuvassa junassa.


Lähteet: The Sun, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja