Vanhemmat saivat kritiikkiä häijyn aprillipilan vuoksi – 6-vuotiasta tytärtä huijattiin kipeästi: "Toivottavasti nämä idiootit ottavat tästä opikseen"

Pojat yllättivät isänsä syntymäpäivämainoksella – mies sai yli 20 000 puhelua 0:48
Pojat yllättivät isänsä syntymäpäivämainoksella – mies sai yli 20 000 puhelua!

Supersuosittu YouTube-videoita tekevä pariskunta huijasi tytärtään aprillipäivänä. Lapselle tehty pila oli kuitenkin perheen seuraajille liikaa, kertoo yhdysvaltalainen uutissivusto Yahoo.

Cole ja Savannah LaBrant kuvaavat tavallista perhearkeaan The LaBrant Fam -nimiselle YouTube-kanavalleen. Heillä on huimat 8,7 miljoonaa tilaajaa.

Colella ja Savannahilla on yhteinen, vielä vauvaiässä oleva pienokainen, Posie. Savannahilla on myös 6-vuotias tytär Everleigh aiemmasta suhteestaan. Lisäksi perheeseen kuuluu suloinen pomeranian-rotuinen koira Carl.

Pariskunta päätti viihdyttää niin itseään kuin YouTube-katsojiaankin aprillipilalla, jonka kohteena oli perheen vanhempi tytär, Everleigh. Vanhemmat väittivät lapselleen, että perheen täytyy luopua koirastaan. Everleigh järkyttyi uutisesta ja purskahti itkuun.

Tekaistut syyt: Koira kakkaa ja pissaa ympäriinsä 

14 minuuttia kestävällä videolla on pieni vaaleahapsinen tyttö, joka istuu murheellisena perheensä kanssa sohvalla. Kun perheenisä kehottaa tyttöä kertomaan katsojille suru-uutisen, tyttö pudistaa päätään. Hän pitää päänsä painoksissa ja on silmin nähden poissa tolaltaan.

– Eli, käytännössä annamme Carlin jollekin toiselle, sillä meistä tuntuu, ettemme pysty pitää siitä tarpeeksi hyvää huolta, koska olemme aina poissa kotoa, Savannah perustelee videolla.

– Toiseksi, Carl pissaa sisälle jatkuvasti. Jätimme sen kerran yksin kotiin 8 tunniksi ja se oli kakannut ja pissannut ympäriinsä, Savannah jatkaa.

Perheenäiti jatkaa listaa sanomalla, että perheen kotipiha on aivan liian suuri pienenpienelle koiranpennulle. Vanhemmat väittävät pelkäävänsä, että koiranpentu voisi mennä hukkaan pihalla ollessaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Myöhemmin videolla Everleigh on painautuneensa sohvaa vasten, ja vanhemmat yrittävät lohduttaa surevaa tyttöä silittelemällä hänen päätään.

Savannah ottaa tyttönsä kainaloon, mutta tyttö on edelleen surun murtama. Hän pyyhkii kyyneliä silmistään ja halaa pientä karvaista ystäväänsä, Carlia.

Vanhemmat kertovat videolla, että antavat 6-vuotiaan tyttärensä päättää, mihin perheeseen Carl-koira annetaan. He kysyvät Everleighin mielipidettä myös videolla, mutta tyttö pysyy vain hiljaa.

Piinattuaan tytärtään tarpeeksi vanhemmat paljastivat, että kyseessä oli vain aprillipila. Sen sijaan, että perheen vanhempi tytär olisi iloinnut siitä, ettei Carlia annetakaan pois, hän purskahti lohduttomaan itkuun. Tyttörukka joutuikin keräämään itseään muutaman minuutin kaiken järkytyksen jälkeen. 

– Emme olisi uskoneet, että Everleigh ottaisi pilan näin raskaasti, vanhemmat kirjoittivat YouTubessa pohtien samalla, menivätkö he kenties liian pitkälle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Video sai ihmiset raivon partaalle: "Toivottavasti nämä idiootit ottavat tästä opikseen"

Vanhemmat julkaisivat pilasta tehdyn videon katsojien nähtäväksi aprillipäivänä. Video on saanut parissa päivässä jopa 2,5 miljoonaa katselukertaa. Kuten olettaa saattaa, monella katsojalla oli mielipide siitä, kuinka onnistunut aprillipila oli ollut.

Koska vanhemmat ovat poistaneet kommentointimahdollisuuden YouTube-kanavallaan, videosta keskusteltiin Twitterissä ja Facebookissa. Vaikka moni uskoikin, että tyttö pääsee pilasta yli nopeasti, vanhempien tekemä jäynä sai osakseen valtavasti kritisointia.

Jotkut kommentoijista pelkäsivät, että harmittomaksi aprillipilaksi tarkoitettu pila vaikuttaa tyttöön vielä pitkään – ehkä jopa loppuelämän.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jotkut asiat eivät ole hauskoja aprillipiloja. Kun kyse on lapsista, heille tulee tehdä hauskoja ja kivoja jekkuja – eikä sellaisia, jotka traumatisoivat heitä. Toivottavasti nämä idiootit ottavat tästä opikseen, eräs kirjoitti Twitterissä.

– Olen ollut kanavanne tilaaja jo pitkään ja rakastan ihanaa perhettänne. En kuitenkaan näe teitä enää samassa valossa tämän jälkeen, yksi perheen faneista kirjoitti Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Mielestäni on julmaa ja ikävää väittää 6-vuotiaalle tyttärellenne, että annatte koiranne pois. Tällainen käytös sopii tyypillisille varakkaille valkoisille ihmisille, eräs sanoo. 

– Tämä oli erittäin vastenmielinen pila lapsellenne. Olen niin kauhistunut tästä, enkä voi uskoa, että todella teitte noin. Itkin videon katsomisen jälkeen, Facebookissa kommentoitiin.

YouTube-videon lopussa perheenäiti yrittää vakuuttaa katsojat siitä, että hänen tyttärensä on kunnossa.

– Jos tämä loukkasi joitakin teistä, voin kertoa, että Everleigh on OK. Hän itki vain pari minuuttia ja hän on taas iloinen lapsi kuten ennenkin, Savannah vakuuttelee videolla.

Tekivät pahoitteluvideon: "Teimme tällä kertaa virhearvion"

Yahoo tavoitti pariskunnan, mutta Cole ja Savannah eivät ainakaan toistaiseksi ole halunneet käsitellä asiaa julkisesti lehtien palstoilla. Sen sijaan he julkaisivat videon, jossa käyvät läpi saamaansa ikävää palautetta.

Savannah kertoo videolla, että 90 prosenttia kommenteista on ollut positiivista palautetta, joka on tullut ihmisiltä, jotka tietävät, millaisia vanhempia Cole ja Savannah todella ovat. Loput kommentit ovat olleet pariskunnan mukaan todella ikäviä.

– Mietimme, voimmeko edes julkaista videota. Mutta, koska olemme kuvanneet elämäämme aina avoimesti, halusimme näyttää tyttäremme reaktion, Savannah kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Savannah ja Cole kertovat, että heistä on ollut ikävä lukea kommentteja toisilta vanhemmilta, jotka ovat arvostelleet hyvin jyrkästi Colen ja Savannahin sopivuutta pienten lastensa kasvattajiksi ja vanhemmiksi.

Toiset jopa toivovat, että Savannah ja Cole joutuisivat tekemänsä pilan vuoksi vankilaan tai että heidän lapsensa otettaisiin huostaan.

Pariskunta toteaa videolla, että he itsekin pohtivat niin videon kuvaamisen aikana kuin tapahtuneen jälkeenkin, menivätkö he liian pitkälle pilansa suhteen.

Lopulta pariskunta myöntää videolla, että he ylittivät rajan. He vetoavat nuoreen ikäänsä ja siihen, että hekin ovat vain ihmisiä, jotka tekevät virheitä.

– Meistä se oli hauska pila, mutta teimme tällä kertaa virhearvion, Cole pahoittelee.

– Aiomme ottaa tästä opiksemme, Cole vakuuttaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit! 


Lue myös:

    Uusimmat