Pariskunnan rohkeaa matkailukuvaa kritisoidaan vaaralliseksi: ”Typerin asia, jonka olen nähnyt koko päivänä”

Tutkimus: 259 ihmistä kuoli selfietä ottaessa 2011-2017 1:06
Selfiet ovat johtaneet kuolemiin.

Pariskunnan uhkarohkea kuva on herättänyt mielipiteitä puolesta ja vastaan.

Hiljattain matkabloggareina tunnetut Instagram-vaikuttajat Raquel ja Miguel  joutuivat kritiikin kohteeksi julkaistuaan liikkuvassa junassa otetun kuvan, jota moitittiin vaaralliseksi. Nyt samaa palautetta saavat Instagramissa suositut amerikkalaismatkailijat, Kelly Castille, 33, ja Kody Workman, 32.

Pariskunta jakoi Positravelty-tilillään otoksen Balin Ubudissa sijaitsevasta Kayon Jungle Resortista, mutta yli 22 000 tykkäystä kerännyt henkeäsalpaava kuva herätti runsaasti myös kritiikkiä.

Ristiriitaisia mielipiteitä herättäneessä kuvassa Kody seisoo äärettömän altaan eli infinity poolin sisäpuolella pitäen kiinni Kellystä, joka roikkuu altaan toisella puolen allaan vaaralliselta vaikuttava pudotuksen uhka.

Moni onkin tyrmännyt pariskunnan tempauksen tyhmäksi ja vaaralliseksi. Hengen vaarantamista kuvan takia ei pidetä järkevänä, uutisoi Fox News.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Typerin asia, jonka olen nähnyt koko päivänä"

Instagram-kommentoijat eivät säästelleet sanojaan.

– Miten typerän naurettava kuva. Kun toinen teistä putoaa ja kuolee, näemme, oliko Instagram sen arvoinen, idiootit, tylytti eräs kommentoija Instagramissa.

– Typerin asia, jonka olen nähnyt koko päivänä. Kuvitelkaa, jos hän putoaisi, kaikki vain pienen internet-julkisuuden vuoksi, totesi toinen.

– Muut ihmiset alkavat roikkua äärettömistä altaista ja muista vaarallisista paikoista saadakseen tällaisen kuvan. Hieno tapa näyttää esimerkkiä, kritisoi kolmas.

Eräs kommentoija nosti esiin tärkeän yksityiskohdan, joka yhdistää niin tätä kuvaa kuin aiempaa somekommentoijien kritiikin kohdetta, Raquelin ja Miguelin kuvaa:

– Miksi se on aina nainen, joka riskeeraa henkensä kuvia varten? En ole koskaan nähnyt miehen roikkuvan kielekkeeltä.

Pari puolustaa kuvaansa: "Putoaminen ei olisi ollut muuta kuin loiskahdus"

Moni pariskunnan kuvien fani kuitenkin kehui kuvaa eeppiseksi ja rohkeaksi.

– En edes tiedä, miksi tätä kuvaa kritisoidaan niin paljon. Se vain näyttää, kuinka paljon he luottavat toisiinsa, puolusti yksi fani.

Pariskunta itse kertoo Fox Newsille, että kuvan ottaminen tapahtui turvallisimmissa olosuhteissa kuin, mitä kuva antaa ymmärtää.

– Ensinnäkin alla on toinen uima-allas, jonka leikkasimme kuvasta pois dramatisoinnin vuoksi. Toisekseen, mietimme tätä kuvaa päiviä harkiten kuvakulmia ja mahdollisuuksia, pari toteaa.

– Putoaminen ei olisi ollut muuta kuin loiskahdus ja kiriminen takaisin portaita ylös kokeilemaan sitä uudelleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat