Mainos

Paris Hiltonista avattava patsas

Paris Hilton -patsaan on tarkoittaa varoittaa viinan vaaroista. Miljoonaperijätärtä jalat levällään esittävä veistos tulee esille newyorkilaiseen taidegalleriaan ylihuomenna.

Yhdysvaltalainen miljoonaperijätär ja julkkisikoni Paris Hiltonista on valmistumassa patsas. Taideteoksen nimi on Paris Hiltonin ruumiinavaus, ja sen on tehnyt kiistelty yhdysvaltalainen taiteilija Daniel Edwards. Hän on tehnyt aiemmin hätkähdyttävää taidettaan synnyttävästä Britney Spearsista.

Edwards sanoo saaneensa idean patsaaseen Paris Hiltonin tuomiosta. Hilton, 26, on saanut 45 päivän vankeustuomion rikottuaan ehdonalaissääntöjä. Hilton oli koeajalla saatuaan jo aikaisemmin tuomion juopuneena ajamisesta, mutta ajoi silti taas autoa. Tuomion täytäntöönpano alkaa kesäkuun viidentenä.

Edwards sanoo toivovansa, että hänen taiteensa varoittaa nuorisoa rattijuopumuksen vaaroista ja että ihmiset ymmärtäisivät, miltä kuolinsyyntutkijoista tuntuu. Patsaan voi avata ja tutkia sen sisäelimiä, joita viina tuhoaa.

Patsas kuvaa Paris Hilton sellaisena, jona häntä ei ole aiemmin nähty eli jalat levällään ja suorastaan kuin vainaja. Kaikenlaisissa muissa kuvissa Hilton on sen sijaan nähty, sillä hän on yksi maailman kuvatuimpia, ja monen mielestä myös turhimpia, ihmisiä.

Patsas on luonnollista kokoa ja tulee epäilemättä herättämään keskustelua. Edwards toivoo työnsä provokatiivisuudesta huolimatta, että kukaan loukkaantuisi hänen tavastaan kuvata Paris Hiltonin luonnetta.

Taiteilijan mukaan teos kuva valmistuttuaan miljonaperijätärtä onnettomuuden jälkeen: Paris Hilton tarrautuu asusteisiinsa, joita ovat tiara, kännykkä ja lemmikki-chihuahua Tinkerbell (Helinä-keiju).

Teos tulee esille New Yorkiin Capla Kesting -galleriaan ylihuomenna.

(MTV3-APTN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.