Panu Larnos: Olen tavannut exäni uuden miehen

Idolsin viime tuotantokaudelta tuttu Panu Larnos ei ole moksiskaan, kun mieheltä kysytään hänen Idolsiin pyrkivästä ex-tyttöystävästään.

Panu kertoo seranneensa uutta Idols-kautta mielenkiinnolla. Hän ei ole täysin tyytyväinen näkemäänsä.

– Minusta ohjelmassa ei näytetä tarpeeksi lauluesityksiä. Saisi olla vielä enemmän niitä todella hyviä ja todella huonoja esiintyjiä. Olen pettynyt ensimmäsiin jaksoihin, Panu harmittelee MTV:n Viihdeuutisille.

Viime vuonna Panu haki Idolsiin yhdessä silloisen tyttöystävänsä Heidin kanssa. Sittemmin pari erosi ja Panu alkoi seurustella Anna Abreun kanssa. Ex-rakas Heidi nähtiin tälläkin kaudella Idolsissa. Hän yritti mukaan Tampereelta ja Rovaniemeltä.

– Tiesin, että hän pyrkii Idolsiin ja näin hänen esiintymisensä. Heidihän yritti viime vuonna myös Idolsiin, mutta silloin hänen hermonsa petti. Nyt hän on käynyt laulutunneilla, Panu sanoo.

– Meillä on Heidin kanssa ihan mukavat välit. Olen tavannut hänen uuden poikaystävänkin, Panu kertoo.

Tuomarit hyllyttivät Heidin sekä Tampereella että Rovaniemellä, jonka koelaulut nähtiin torstaisessa Idolsissa.

– Tiesin kyllä miten Heidin käy. Hän kertoi, ettei päässyt jatkoon kummastakaan paikasta, Panu sanoo.

Panu ja Anna asuvat avoliitossa ja heillä on yhteinen koira. Annalla riittää kiireitä keikkojan kanssa ja Panu odottaa toiveikkaana, että hänenkin musiikkiprojektinsa saisivat tuulta purjeisiin.

– Siinähän se menee. Avoliittoa ja tavallista elämää, Panu kertoo pariskunnan arjesta.

Vapaa-aikana pariskunta ottaa rennosti. Molemmat ovat jääneet koukkuun Big Brotheriin.

– BB-talossa oli heti alussa aikamoinen meininki! Olemme kyllä katsoneet ohjelmaa, mutta emme orjallisesti, Panu sanoo.

Hänet yhdistettiin talosta jo ulos häädettyyn BB-Minnaan. 7 päivää -lehti kertoi, että Minnalla ja Panulla olisi ollut sutinaa yhteisessä illanvietossa, jossa Anna ei ollut paikalla.

– Se juttu oli aivan valheellinen. Juhlimme vain samassa seurueessa. En tunne edes Minnaa. Olen tavannut hänet vain muutaman kerran, Panu oikoo.

Mitä Anna Abreu kommentoi Panun ja BB-Minnan väitettyyn suhteeseen? Kenet BB-talon asukkaista Anna on tavannut? Katso Annan ja Panun videohaastattelut hetken kuluttua täältä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat