Panu Larnos lehdessä: Yhden illan juttuja, kiitos!

Idols-tähti Anna Abreusta keväällä eronnut laulaja Panu Larnos aikoo ottaa yksin elelystään kaiken irti. "Kestoseurustelijan" maineessa ollut mies tunnustaakin olevansa täysin valmis sinkkuelämän railakkaisiin puoliin – kuten yhden illan suhteisiin.

Larnos kertoo uusimmassa Me Naisissa, että useiden pitkien seurustelusuhteiden jälkeen mies olisi valmis kokeilemaan kepeämpiäkin juttuja. Ensimmäistä sinkkukesäänsä viettävä mies ei panisikaan pahakseen yhden suhteita, vaan olisi valmis niihin.

– Totta kai! On vain hauska homma että melkein aina yhden illan juttuni on päätynyt seurusteluun. Joten en ole niitä paljon ehtinyt harrastaa, Larnos toteaa lehdessä.

Panu kertoilee tsekkailevansa kauniita naisia nykyään hyvällä omallatunnolla – onhan hän sinkkumies. Larnoksella onkin tarkat kriteerit sille, millainen naisen pitää olla, ainakin ulkoisesti.

– Myönnän ajattelevani myös pinnallisesti. Naisella pitää olla silmissä jotain vangitsevaa pilkettä, ja hymyn on oltava kaunis. Tykkään myös siitä, jos nainen on minua pienempi. Tyttöystäväni ovat aina olleet minua pienempiä, Panu kertoo naismaustaan.

Nuoresta iästä huolimatta Larnos on ehtinyt seurustella melkeinpä yhtä kyytiä jo yli kymmenen vuoden ajan. Tällä hetkellä miehellä ei kuitenkaan ole haku päällä.

– Nautin nyt siitä, että saan tulla ja mennä miten haluan, Larnos summaa tuntemuksiaan sinkkuudesta.

Larnos nousi julkisuuteen vuoden 2008 Idols-kisasta, jossa sijoittui viidenneksi. Tällä hetkellä mies väsäilee toista albumiaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat