Panu Larnos kommentoi sammumiskohua: Väsytti

Laulaja Panu Larnos lähtee lauantaina lomalle avovaimonsa Anna Abreun kanssa. Kesätunnelmissa oleva mies kommentoi MTV:n Viihdeuutisille myös 7 päivää -lehden juttua, jonka mukaan hän olisi sikaillut ja sammunut Sulkavan Suursoudussa.

Laulajan kerrottiin taannoin huudelleen humalassa ja sammuneen Sulkavan Suursouduissa. Larnoksen mukaan kärpäsestä tehtiin härkänen.

– Olin inttikaverini kanssa viihteellä ja yritin saada bensa-automaatin toimimaan veneen tankkausta varten. Automaatti kuitenkin söi rahamme. Ilmoitin siitä vartijalle. Mistään räyhäämisestä tai sen suuremmasta ei ollut kyse.

– Nukahdin myös laiturille, koska kaveri halusi jäädä vielä hetkeksi ja olin itse väsynyt. Joku tietysti käytti tilaisuuden hyväksi ja päätti tulla ottamaan kuvia. Kuulin jälkikäteen, että kyseinen henkilö oli vieläpä rehennellyt asialla, Larnos hymähtää.

Leppoisa poppari kertoi MTV:n Viihdeuutisille lähtevänsä lauantaina Portugaliin yhdessä Annansa kanssa.

– Aion tutustua paikalliseen kulttuuriin ja tietysti nauttia auringosta. Siellä on nyt ollut yli kolmekymmentä astetta lämmintä. Tarkoitus olisi saada vähän väriä parin viikon aikana.

Kotiin palattuaan mies aikoo julkaista toisen singlensä albumiltaan. Radioon saattaa lähteä hieman muunneltu versio jostain pitkäsoiton kappaleesta.

– Radioon jaettavasta versiosta saattaa tulla vähän rennompi. Vielä ei ole päätetty, mistä kappaleesta se tehdään.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat