Mainos

Panama-vuodossa nimetty huippusellisti: Olen käyttänyt varani venäläisten muusikoiden hyväksi

0:45

Veroparatiisipaljastusten keskiössä oleva venäläinen Sergei Rodulgin on kertonut medialle rahankäytöstään. Venäläinen huippusellisti ja presidentti Vladimir Putinin lapsuudenystävä kertoi sunnuntaina käyttävänsä kaikki varansa venäläisen musiikin ja nuorten lahjakkuuksien tukemiseen. 

– Olen kiertänyt ympäriinsä kerjäämässä rahaa, sillä kaikki on kallista. Instrumentit ovat kalliita ja parhaita neuvoja antavat professorit ovat kalliita. Olen aina halunnut hankkia vain parhaita asioita. Parhaat instrumentit, professorit ja hallit. Vain parasta meidän venäläisille muusikoillemme.

Vuodettujen Panama-dokumenttien mukaan Rodulgin on ollut mukana omistajana useissa veroparatiisiyhtiöissä, jotka ovat tienanneet suuria voittoja hämärillä bisneksillä.

Hän ei vastannut haastattelussa syytöksiin, mutta vakuutti rahojensa menevän venäläisten kulttuuriprojektien edistämiseen.

– Te siellä lännessä, koittakaapa vuokrata musiikkisali nuorille tuntemattomille muusikoille. Aina tulee olemaan uniikkeja lahjakkuuksia ja verhon takana heihin uskovia rahan motivoimia sijoittajia.

Venäjän presidentinhallinnon mukaan Panama-paljastusten tarkoituksena on hyökätä presidentti Vladimir Putinia ja Venäjää vastaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.