Pamela Andersonin meikittömyys muotiviikoilla herätti ihailua – minimalismi ulottuu myös vaatekaappiin

Baywatch-tähti Pamela Anderson luottaa luonnolliseen lookiin. 

Baywatch-tähti ja entinen Playboy-malli Pamela Anderson ihastutti Pariisin muotiviikoilla täysin meikittömässä lookissa. Tämän noteerasi näyttelijä Jamie Lee Curtis, joka jakoi Andersonista kuvia Instagramissa 2. lokakuuta. Kuvat on otettu Isabel Marantin muotinäytöksessä 28. syyskuuta. 

– Luonnollinen kauneusvallankumous on virallisesti alkanut! Pamela Anderson keskellä muotiviikkoa niin monien paineiden ja poseerauksien keskellä. Ja tämä nainen ilmestyi ja otti paikkansa pöydässä ilman mitään hänen kasvoillaan. Olen niin vaikuttunut ja tyrmistynyt tästä rohkeudesta ja kapinasta, Lee Curtis kirjoitti kuvien yhteyteen. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myöhemmin Anderson nähtiin meikittä myös Victoria Beckhamin ja Vivienne Westwoodin muotinäytöksissä.

Minimalismi on ulottunut Andersonilla meikkaamisen lisäksi myös hänen vaatekaappiinsa, sillä Anderson kertoi Peoplelle syyskuussa 2023 aikovansa myydä ikonisen vaatekokoelmansa. Kokoelma sisältää muun muassa Baywatchin legendaarisen punaisen uimapuvun. Tarkempaa päivämäärää hän ei kuitenkaan ole vaatteidensa myynnille asettanut. 

Anderson kertoi tuolloin, että hänen tyylinsä on epäilemättä muuttunut vuosien aikana, ja hän toivoo, että hänen vaatteensa voivat tuoda iloa jollekin muulle. 

– Ei ole mitään syytä pitää niistä kiinni. Nämä muistot on tehty jaettaviksi, hän kertoi tuolloin. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat