Mainos

Palvelualat myötätuulessa

Palvelualojen liikevaihto kasvoi vuoden kolmannella neljänneksellä. Tilastokeskusken mukaan suurin kasvu oli posti- ja teleliikenteessä.

Palvelualojen liikevaihto kasvoi keskimäärin 4 prosenttia kolmannella neljänneksellä. Suurin kasvu oli posti- ja teleliikenteessä, jossa kasvu oli 9 prosenttia vuotta aiempaan verrattuna, kertoo Tilastokeskus. Palvelualoissa ei ole mukana kaupan toimialoja.

Majoitus- ja ravitsemistoiminnan liikevaihto kasvoi vuoden kolmannella neljänneksellä prosentin vuotta aiempaan verrattuna. Kuljetuksen, varastoinnin ja tietoliikenteen liikevaihto suureni 5 prosenttia. Maaliikenne kasvoi 5 prosenttia, vesiliikenne sekä liikennettä palveleva toiminta ja matkatoimistot kasvoivat 3 prosenttia. Posti- ja teleliikenteen liikevaihto suureni 9 prosenttia vuotta aiempaan verrattuna. Tietojenkäsittelypalveluiden liikevaihto sen sijaan pieneni prosentin vuotta aiemmasta.

Muiden yhteiskunnallisten ja henkilökohtaisten palvelujen liikevaihto kasvoi kolmannella neljänneksellä 5 prosenttia vuotta aiempaan verrattuna.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.