Paljastuskirja: Lenita Airistolla salasuhde tunnettuun varattuun mieheen

Diplomiekonomi Lenita Airiston elämänkertakirja paljastaa, että hänellä oli kiihkeä suhde Suomen huipulla vaikuttaneen perheellisen miehen kanssa.

Juha Nummisen kirjoittama Lähikuvassa Lenita Airisto -kirja paljastaa, että Airistolla oli kolme vuotta kestänyt rakkaussuhde vaikutusvaltaisen perheellisen miehen kanssa 1970-luvulla. Mies oli kirjan mukaan myös huomattavasti Lenitaa vanhempi. Kirjassa Lenita kutsuu miestä elämänsä suureksi rakkaudeksi.

Vaikka parin suhde roihusi, suhdetta jouduttiin jatkuvasti salailemaan ja pari tapasikin lähinnä ulkomailla ja syrjäisillä mökkilomilla. Mies oli tahollaan naimisissa ja suhde oli erittäin arkaluontoinen miehen aseman vuoksi. Kirjan mukaan mies oli läheisissä väleissä lähes kaikkien yhteiskunnan merkittävien vaikuttajien kanssa.

Lenita lopetti suhteen, kun mies ei kyennyt jättämään vaimoaan, vaikka vaimo tiesi miehen salasuhteesta ja avioparin kotona vallitsi todellinen perhehelvetti.

– Se oli hirveää. Kuin kuolema. Silti se oli parempi ratkaisu, kuin jatkaa suhdetta, Lenita sanoo teoksessa.

Kolmannen pyörän osaa hän ei kuitenkaan väheksy:

– Kaikki miehet, jotka lähestyvät minua, eivät ole suinkaan vapaita. Hyväksyn avioliitossa elävän miehen seurakseni niissä tapauksissa, joissa hän on kyllin mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen. Tietenkin ajattelen silloin miehen vaimoa, joka tuo mieleeni äitini tilanteen, Lenita sanoo kirjassaan ja viittaa omaan perheeseensä, jossa isä petti äitiä.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat