Mainos

Outo huijaus: iPad-pakkauksista paljastui pelkkää muovailuvahaa

Kanadassa on paljastunut erikoinen huijaus. Huijarit ovat nimittäin ostaneet useista paikallisista kaupoista iPad 2 -laitteita, jonka jälkeen tuotepakkaukset on palautettu takaisin sinetöityinä ja muovailuvahalla täytettyinä.

Kanadalainen CTV News kertoo, että ainakin 24 iPad 2 -laitetta on poistettu myyntilaatikosta, jonka jälkeen laatikko on palautettu takaisin kauppaan muovailuvahalla täytettynä.

Huijarit ovat onnistuneet sulkemaan laatikot uudestaan niin hyvin, että kauppiaat eivät ole huomanneet varkautta. Tämän jälkeen tuotteet on myyty uudestaan eteenpäin tietämättä, että laatikoiden sisällä on pelkkää muovailuvahaa. Nyt joitakin uuden iPadin hankkineita on kohdannut laatikkoa avatessa sangen masentava ja epämieluisa yllätys:

Dayna Chabot osti kuun alussa iPad 2 -tabletin Vancouverin Walmartista. Hän kertoo järkyttyneensä avattuaan täydellisesti pakatun laatikon poikaystävänsä kanssa.

- Laatikko oli kaikin puolin täydellisesti sinetöity. Muovailuvaha oli muovailtu iPadin muotoon. Myös laturin paikalle oli laitettu muovailuvahaa. Huijarit tiesivät, mitä olivat tekemässä, toteaa Chabot.

Chabot sai helposti rahansa takaisin, mutta Mark Sandhu kertoo, että häntä oli puolestaan kohdeltu kuin rikollista, kun hän oli yrittänyt palauttaa savipaakkua Future Shopissa. Myöhemmin häneltä pyydettiin anteeksi ja hän sai korvauksen sekä uuden iPadin.

Huijauksia on tapahtunut ainakin Future Shop, Best Buy, Walmart ja London Drugs -kauppaketjuissa. Asiasta on nyt käynnistetty tutkinta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.