Ottiko tämä talli Sebastian Vettelin uhkaamaan F1-kuskiin yhteyttä? Tiimipomon vastaus herättää kysymyksiä

Huhut ovat viemässä Sebastian Vetteliä ensi kaudeksi Aston Martiniksi muuttuvaan, nykyisin Racing Pointin nimeä kantavaan F1-tiimiin. Tapetille on samalla noussut Vettelin uhkaaman Racing Point -kuski Sergio Pérezin tulevaisuus. Onko meksikolaiseen yhteyttä ottanut talli Haas?

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrarin tämän kauden jälkeen jättävä Vettel on mediatietojen mukaan neuvotellut siirrosta Aston Martinille, ja nelinkertainen maailmanmestari on itsekin myöntänyt jo käyneensä tiimin kanssa keskusteluja. Nykyisistä Racing Pointin kuskeista uhatussa asemassa on Pérez, sillä hänen tallikaverinsa Lance Stroll saanee jatkaa isänsä Lawrence Strollin omistamassa tallissa.

Pérez kertoi tuoreeltaan saaneensa jo yhteydenoton toiselta tiimiltä, mutta ei paljastanut, mistä F1-tiimistä on kyse. Yksi todennäköisimmistä vaihtoehdoista on Haas, jonka ensi kauden kuviot ovat vielä auki. Tallin nykypilotteina ajavat Romain Grosjean ja Kevin Magnussen.

Haasin tallipäälliköltä Günther Steinerilta kysyttiin jo suoraan Pérezistä. Steiner kuitenkin kiersi kysymyksen – kysymyksiä herättävällä tavalla.

– Ei, en halua osallistua tähän spekulaatioon myöskään. Kysykää "Checolta" itseltään, kenen kanssa hän puhuu, Steiner sanoi Speedweekin mukaan.

Pérezillä on Aston Martiniksi muuttuvan Racing Pointin kanssa sopimus myös ensi vuodesta, mutta se on irtisanottavissa. Autosportin mukaan epäviralliset tiedot kertovat, että Racing Pointin on tehtävä heinäkuun loppuun mennessä päätös, jos se haluaa purkaa Perezin sopimuksen vuoden etuajassa.

Lisää kiertelyä

Haas-pomo Steinerilta udeltiin, olisiko hän kiinnostunut työskentelemään kokeneen meksikolaiskuljettaja Pérezin kanssa. Tähänkään hän ei antanut suoraa vastausta.

– Minun asemassani minun täytyy puhua kaikkien kanssa, kuten tavallisesti teenkin, Steiner tokaisi.

– Puhun paljon ja monien ihmisten kanssa, ja olen totta kai puhunut Checon kanssa viime vuosien aikana. En tiedä hänen tilannettaan Racing Pontilla, enkä halua osallistua näihin leviäviin huhuihin, koska minulla ei ole asiasta tietoa, Haas-pamppu lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat