Kimi Räikkösen ex-tallikaveri pyytää vihastuttanutta kommenttiaan anteeksi: "Minun ei olisi pitänyt sanoa sitä"

Romain Grosjean nosti epäilyksiä edustamansa Haas-tallin tulevaisuudesta formula ykkösissä. Nyt hän pyytää sanojaan anteeksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Haasin ensi kauden tilanne on vielä epävarma. Kimi Räikkösen tallikaverinakin takavuosina Lotuksella ajanut Grosjean otti asiaan kantaa, kun kysymys koski miehen omaa tulevaisuutta.

– Ilmassa on paljon kysymysmerkkejä. Poistetaan elefantti huoneesta – tuleeko Haas olemaan täällä ensi vuonna vai ei? Se on kysymys, Grosjean sanoi Motorsport.comin mukaan.

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner suuttui Grosjeanin kommentista. Hänen mukaansa Grosjeanin oma tulevaisuus F1:ssä on epävarmempi kuin Haasin, jonka Steiner uskoo jatkavan kuninkuusluokassa.

Grosjean on nyt nostanut kätensä ylös.

– Minun ei olisi pitänyt sanoa sitä, ranskalaiskuski kertoi L'Equipen mukaan.

Grosjean vakuutteli perään, että tiimissä on "kaikki kunnossa". Tallikaveri Kevin Magnussen on kuitenkin myöntänyt, ettei selvyyttä jatkosta vielä ole.

– Emme ole saaneet mitään vihjettä siitä, milloin Gene (Haas, tiimin omistaja) tekee päätöksen, Magnussen sanoi Ekstra Bladetin mukaan.

– Minun tuntemukseni kuitenkin on, että hän on onnellinen formula ykkösissä. Hänellä on hyvä tiimi, ja näen kaikki syyt jatkaa, myös koska tulevaisuus näyttää niin kiehtovalta uusien sääntöjen myötä.

Steinerin mukaan Haasin jatkosta tullaan päättämään, kunhan formula ykkösissä on solmittu uusi Concorde-sopimus. Se määrittelee ehdot tallien kilpailemiselle ja tv-tulojen sekä palkintorahojen jakamiselle. 

– Olen yhä vakuuttunut, että tulemme olemaan täällä, Steiner sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat