Oscar-palkittu näyttelijä Jennifer Lawrence, 31, on raskaana

Jennifer Lawrence on raskaana.

Näyttelijä Jennifer Lawrence, 31, odottaa ensimmäistä lastaan aviomiehensä Cooke Maroneyn kanssa. Asian vahvistaa Lawrencen edustaja People-lehdelle

Lawrence ja Maroney ovat seurustelleet vuodesta 2018. Noin vuosi seurustelun alkamisen jälkeen pariskunta meni kihloihin ja häitä tanssittiin lokakuun 19. päivä vuonna 2019. 

Pariskunnan häistä tiedetään, että paikalla oli noin 150 vierasta, joihin lukeutui laulaja Adele, näyttelijä Amy Schumer, seurapiiritähti Kris Jenner ja näyttelijä Emma Stone.

Maroney työskentelee taidegallerian johtajana. Lawrence tuli suuremmalle yleisöksi tunnetuksi Nälkäpeli-elokuvista, joissa hän näytteli pääroolia.

Lawrence voitti ensimmäisen Oscar-palkintonsa näyteltyään Unelmien pelikirja -elokuvassa, josta hän sai parhaan naispääosan palkinnon. Rientäessään lavalle Lawrence kompastui upean juhla-asunsa muhkeaan helmaan ja kaatui näyttävästi pitkin pituuttaan portaisiin. Hän nousi kuitenkin nopeasti ja jatkoi matkaansa lavalle.

– Te nousitte seisomaan vain koska kaaduin. Nolottaa. Mutta tämä on hullua. Kiitos teille kaikille, olette uskomattomia, Lawrence kiitteli puheessaan.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja