Mainos

Oodi pikaruoalle! Teini pääsi sisään huippuyliopistoon kirjoittamalla esseen pizzasta

Jenkkityttö pääsi yliopistoon erikoisella tavalla.

Amerikkalaistyttö Carolina Williams haki huippuyliopiston maineessa olevaan Yaleen kirjoittamalla oodimuotoisen esseen lempipizzeriansa antimista.

Sitten Williams jakoi Twitterissä hyväksymiskirjeen, jonka oli saanut yliopistolta. Pian ilouutinen olikin jo koko maailman tietoisuudessa.

Virallisen hyväksymiskirjeen alareunasta löytyi erään virkailijan käsinkirjoittama viesti, jossa luki:

– Hei Carolina. Olen Yalen opintovirkailija ja vastaan Tenneseen hakijoista. Haluan onnitella ja ilmoittaa sinulle, että sinut on hyväksytty opiskelijaksi yliopistoomme! Olen todella iloinen, että juuri minä sain lukea hakemuksesi. Luin viime talvena tuhansia hakemuksia ja todella nautin pizza-esseestäsi. Se sai minut nauramaan. Olemme iloisia, että saamme sinut Yaleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hakijoita oli pyydetty kirjoittamaan lyhyt 200 sanan teksti jostain rakastamastaan aiheesta. Williams päätti kirjoittaa pizzasta, tai tarkemmin sanottuna pizzan tilaamisprosessista lempipizzeriastaan Papa John'sista.

Hän kirjoitti pizza-aiheisen tekstin oodin muotoon ja kuvaili muun muassa, miltä kuulostaa, kun pizzalähetti soittaa ovikelloa, miltä pizza tuoksuu ja minkälaisia tunteita se hänessä saapuessaan herättää.

Williams teki hyväksymiskirjeen saatuaan lopulta kuitenkin omat valintansa. Uskomaton tarina sai vielä yllättävän loppukäänteen, kun tyttö päätti mennä sittenkin erääseen toiseen, vähemmän tunnettuun yliopistoon, josta hän oli myös saanut opiskelupaikan.

Lähde: Metro

***

1:35

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.