Onko tässä maailman kallein hampurilainen?

Beverly Hillsissä, Kaliforniassa toimivan ravintolan keittiömestari Mirko Paderno on loihtinut hampurilaisista pitäville raharikkaille oman annoksen.

Resepti on yksinkertainen: Koben nautaa ja tryffeliä eri muodoissaan.

Pihviin käytetään nimensä mukaisesti Japanin Kobessa kasvatettua nautaa. Sen sanotaan olevna erittäin mureaa ja maukasta, sillä karjaa hierotaan sakella ja sen rehuun sekoitetaan runsaasti olutta.

Ökyhampurilaisen pihvi painaa 350 grammaa. Sämpylän sisään se saa seurakseen tryffelillä maustettua juustoa, 50 grammaa valkoisia tryffeleitä, salaattia ja sipulia. Annokseen kuuluu lisäksi tryffelisuolalla maustettuja paistettuja perunoita.

Annos on saatavilla ainoastaan tryffelisesongin aikana lokakuusta maaliskuulle. Se täytyy tilata 48 tuntia aikaisemmin ja maksaa etukäteen.

Hintalapussa lukee 500 dollaria eli noin 393 euroa.

(MTV3 - CBS News)

Lue myös:

    Uusimmat