Onko sinulla pieni hääbudjetti? Näillä vinkeillä säästät hääkakun hinnassa huomattavia määriä!

Itse koristellulla hääkakulla voi säästää pitkän pennin, vinkkaa brittiläinen uutissivusto Mirror

Häät ovat tavallisesti iso kuluerä hääparille: juhlatilan vuokra, ruoka ja juoma, morsiusparin ulkoinen ehostus, koristeet ja muut unohtumattoman juhlapäivän järjestelyt ja yksityiskohdat saattavat maksaa jopa tuhansia euroja.

Häiden ei kuitenkaan tarvitse maksaa maltaita. Esimerkiksi Ashley järjesti unelmahäänsä 150 juhlavieraalle vain 2 600 eurolla.

Pihistely vaatii suunnitelmallisuutta ja pienoista vaivannäköä: mitä enemmän jaksaa panostaa ja käyttää luovuuttaan selvitystyöhön, sitä halvemmaksi juhlat tulevat.

Hääkakku maksoi vain 45 euroa

Monet tilaavat hääkakkunsa suoraan leipomosta omien toiveiden mukaisesti. Kakulle saattaakin tulla suuri hintalappu – etenkin, jos tarjoilupöytien äärelle kokoontuu iso juhlaseurue keskittäviksi.

Jessica-niminen nainen jakoi pari vuotta sitten kuvan upeasta, kukilla koristellusta hääkakusta, joka on juhlapaikan todellinen katseenvangitsija. Kakku on väritykseltään kermansävyinen ja sen reunoja koristaa suoranainen kukkameri, hempeän vaaleanpunaisine ruusuineen.

– Tuo on nerokasta ja tuo kakku näyttää uskomattoman upealta. Nuo kukat saavat sen todella erottumaan, eräs kommentoi Jessican näyttävää kyhäelmää.

Voisi luulla, että majesteettinen kakku olisi kallis, mutta niin ei itse asiassa ole. Kakku maksoi koristeineen päivineen yhteensä 50 dollaria, eli noin 45 euroa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Näin Jessica sen teki:

Jessica osti kakkupohjan levyinä Costco-nimisestä noutotukkumyymälästä. Sukulaisen avustamana kakkulevyt leikattiin ja pinottiin porrastetusti pyramidimaiseksi rakennelmaksi, minkä jälkeen kakkupohja kuorrutettiin voivaahto- ja sokerikuorrutteella.

Tämän jälkeen 4-kerroksinen kakku koristeltiin kukilla, joiden hinnaksi tuli Jessican mukaan vajaa 10 dollaria, eli noin 9 euroa.

Katso yllä olevalta videolta ohje suussa sulavaan täytekakkuun, jonka jopa 5-vuotias lapsikin osaa tehdä! 

Korjattu jutun sanamuotoja 15.11. klo 15.44.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Mirror, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat