Nainen järjesti unelmahäät 2600 eurolla – paljastaa nyt, miten onnistui siinä: "Sisälsi ruoan, vaatteet, koristeet, kaiken"

Pari rakastui lentokentällä – astelivat avioon matkatavaraliukuhihnan ääressä 1:26
Michelle Belleau ja Ron Peterson päättivät avioitua siellä, missä heidän rakkaustarinansa alkoi. Kaksikko sanoi "tahdon" Cleveland Hopkinsin lentokentällä matkatavarahihnan ääressä.

Ashley käytti häävalmisteluihinsa vain 3000 dollaria eli noin 2600 euroa.

Ashley Hicks järjesti unelmahäänsä minisummalla. Hääsivusto The Knotin mukaan jenkkihäät maksavat keskimäärin noin 34 000 dollaria, siis huikeat 30 000 euroa, mutta tämä amerikkalaismorsian päätti käyttää tästä vain murto-osan, kertoo ABC7.

Ashley miehineen ei halunnut aloittaa yhteistä elämäänsä velkaantumalla juhlien vuoksi.

– Aviomieheni totesi, ettemme todellakaan tee niin, Ashley muistelee.

Päätti säästää rahaa ostamalla netistä

Pari kihlautui helmikuussa 2019 ja päätti avioitua kesäkuussa. Koska aikaa oli vain vähän, Ashley sai hääsuunnittelijaltaan hyvän neuvon: rahaa voisi säästää ostamalla häätarvikkeita nettikauppa Amazonista.

Ashley noudatti neuvoa tunnollisesti. Hän tilasi lopulta kaiken häihinsä verkkokaupasta. Rahaa paloi vain kolme tuhatta dollaria – siis noin 2600 euroa.

– Ostimme pukuni, kenkäni, morsiusneitojen puvut ja kengät, heidän korunsa, aviomiehelleni henkselit ja kaikkien sulhaspoikien lahjat solmukkeita lukuun ottamatta. Ostimme pöytäkoristeet ja lautaset, se oli pitkä lista, Ashley sanoo.

– Meillä oli noin 150 vierasta ja käytimme noin 3000 dollaria, mikä sisälsi ruoan, kaikki vaatteet, koristeet, kaiken.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hääherkut vain 275 dollaria

Ashley luki tuotearvosteluja ja etsi siten luotettavia myyjiä Amazonista. Hän kävi kivijalkakaupoissa tutkimassa, mitä haluaisi, ja meni sitten nettiin etsimään samantyylisen tuotteen halvemmalla.

Hääkakun Ashley tosin osti kivijalkamyymälästä. Hän käytti 275 dollaria eli noin 244 euroa kahteen "hieman parempaan" kauppakakkuun, kuppikakkuihin, donitseihin ja muihin herkkuihin.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Otatti mitat liikkeessä, mutta tilasi puvun netistä

Ashley kävi myös kokeilemassa hääpukuja kivijalkaliikkeessä ja tilasi asunsa sitten netistä – tapa, joka on ärsyttänyt kivijalkamyyjiä myös Suomessa. Ashley kuitenkin halusi nähdä, mikä tyyli häntä miellyttää, ja lisäksi hän tarvitsi mitat itsestään.

Lopulta nainen päätyi maksamaan tonnin arvoisen puvun tyylisestä asusta satasen.

Muita samaa suunnittelevia Ashley varoittaa siitä, ettei mittojen mukaan tehtyä mekkoa voi palauttaa, jos nettiostos meneekin pieleen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Luottaa nyt nettikaupan mahdollisuuksiin

Ashley on niin vaikuttunut nettikaupan mahdollisuuksista, että aikoo hoitaa tulevatkin juhlatarpeensa nettiostoksin.

– Mikä tahansa tilaisuus tulevaisuudessa onkin, tekisin näin koska vain, Ashley hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat