Morsian maksoi ammattilaiselle lähes 90 euroa hääkampauksestaan – lopputulos vetää sanattomaksi

Amerikkalainen morsian koki varmasti valtaisan pettymyksen, kun hän näki 90 euron kampauksen lopputuloksen.

Moni morsian haluaa näyttää täydelliseltä omana hääpäivänään, ja siksi monet luottavatkin ammattilaisiin saadakseen näyttävän kampauksen ja upean meikin kasvoilleen.

Moni nainen käy myös ensin ottamassa hiuksiinsa harjoituskampauksen ennen suurta päivää, jotta hiukset ovat varmasti täydellisessä asennossa.

Eräs amerikkalaisnainen, jonka kampauskuvat ovat puhuttaneet niin amerikkalais- kuin brittimediassa, varmasti toivoo, että olisi tehnyt samoin.

Muun muassa Daily Mail kertoo, että tämä tuntemattomana pysyttelevä amerikkalainen nainen jakoi australialaiseen hääaiheiseen Facebook-ryhmään kuvan omasta hääkampauksestaan, johon hän ei ollut ymmärrettävästä syystä tyytyväinen.

Vasemmalla on kuva naisen toivekampauksesta, jollaiseksi hän lopputulosta odotti – sekä oikealla kuva kampauksesta, jonka hän lopulta sai.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jätän tämän vai tähän… Vasemmalla on se, mitä pyysin… Oikealla mitä sain. Tämä oli ammattilainen, jolle maksettiin yli 100 dollaria [noin 90 euroa], nainen kirjoittaa kuvien yhteydessä.

Nainen odotti nutturaa, jossa olisi siististi kierretty hiuksia sykeröksi. Lopputulos oli kuitenkin lättänä eikä ollenkaan siisti – kampauksesta jopa törröttää useita pinnejä!

"Voi hyvä luoja"

Kuva on kerännyt Facebook-ryhmässä jopa tuhansia kommentteja. Monet ovat toivoneet, että nainen sai kampauksesta rahat takaisin. Kampausta on verrattu jopa linnunpesään.

– Voi hyvä luoja, tämä ei muistuta ollenkaan kuvaa, ja voin nähdä pinnit. Mikä pettymys, eräs kommentoi

– Jos tekee jo kamalaa työtä hiusten stailaamisen kanssa, piilota edes pinnit. En olisi iloinen, jos hiusteni lopputulos olisi tämä, varsinkin kun pinnit voi nähdä. Toivottavasti sait rahat takaisin, toinen sanoo.

– On suloista ottaa pieniä lapsia mukaan häihin kukkaistyttöinä ja sormuksenkantajina… Mutta älä pyydä heitä tekemään olennaisia juttuja, kuten kampauksia, kolmas vitsaili.

Nainen ei paljastanut julkaisussa, valittiko hän kampaajalle lopputuloksesta, pyysikö hän muuttamaan sitä tai maksoiko hän siitä todella.

Lue myös:

    Uusimmat