Ongelmia sisustuksessa? Apu löytyy AVAlta!

Kaipaatko piristystä kotiisi? AVAlta saat ihania sisustusvinkkejä sekä kotimaisista että ulkomaisista ohjelmista.

Kyllästyttääkö makuuhuoneesi sisustus vai kaipaisitko kenties ideoita uusiin kotiisi? Inspiroidu AVAn sisustusohjelmista!

T.i.l.a.

Mielenkiintoisia ja kauniita koteja, trendejä meiltä ja maailmalta ja hauskoja vinkkejä itse tekemiseen on ollut se resepti, joka on saanut sisustusasioista kiinnostuneet katsojat kotimaisen sisustusohjelma T.i.l.a.:n ääreen jo usean vuoden ajan.

Maanantaisin ja tiistaisin klo 18.30.

Hetivalmis remontti

Hetivalmis remontti on brittiläinen sisustussarja, jossa asunnot kokevat suuria muutoksia vain yhdessä tunnissa! Luovia sisustusideoita ja nopeita ratkaisuja – Terri Dwyerin luotsaama ohjelma tarjoaa katsojalle kaikkea tätä.

Lauantaisin ja sunnuntaisin kello 13.10.

Grand Designs

Haluatko seurata, miten talonrakennusprojekti etenee suunnitelmasta oikeaksi kodiksi? Grand Designsin myötä katsoja pääsee tutustumaan upeisiin rakennusprojekteihin ympäri Eurooppaa.

Perjantai kello 20, pikauusinta sunnuntaina kello 16.

Debbie Travis – koti vaihtaa väriä

Kuinka paljon kodin ilme vaihtuu pelkän maalipurkin avustuksella? Debbie Travisin avustuksella saat kotiin uuden ilmeen yksinkertaisilla kikoilla.

Arkisin kello 12.50.

Kodinlavastajat

Kodinlavastajat-sarjan myötä pääset seuraamaan kanadalaisen kodinlavastusfirma Dekoran toimintaa. Näissä käsissä kolkostakin asunnosta muokataan kodikas ja tyylikäs.

Perjantaisin kello 14.30, pikauusinta lauantaina kello 14.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja