Koiranpentu hämääntyi hyttysverkosta – "hyvin aggressiivinen tekniikka" saa nauramaan ääneen: "Aion katsoa tämän ainakin kymmenen kertaa vielä"

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59
Katso videolta, miten omasta kodista voi luoda turvallisen myös lemmikille.

Ruthie-koiran taidonnäyte on vertaansa vailla. Syöksy hyttysverkon läpi on naurattanut sosiaalisessa mediassa.

Miljoonia seuraajia omaava koirienystävien Twitter-sivusto WeRateDogs julkaisee tilillään koirien kuvia ja videoita, joita se leikkimielisesti myös arvostelee asteikolla 1–10 reilusti yläkanttiin. 12 pistettä kymmenestä on ansainnut itselleen Ruthie-niminen koiranpentu, jonka taidonnäyte hakee vertaistaan.

– Tämä on Ruthie. Se yrittää vielä ottaa selvää ovista. Tämä on sen ratkaisu toistaiseksi. 12/10, hyvin voimakasta, me kunnoitamme sitä, tilillä todetaan.

Videolla Ruthie-koira tuntuu ihmettelevän oviaukossa roikkuvan hyttysverkon konseptia. Tovin mietittyään koira katoaa näkyvistä vain syöksyäkseen vauhdilla oviverhon läpi hullunkurisesti kuistille pyörien. Ilmeisesti Ruthie tuli verhoa tarkasteltuaan siihen tulokseen, ettei siitä ilman vauhtia läpi pääse.

Pystytkö katsomaan videon naurahtamatta ääneen?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Hyvin aggressiivinen tekniikka"

Videota on katsottu yli 1,4 miljoonaa kertaa ja se on kerännyt osakseen runsaasti kommentteja.

– Voi luoja, minä kirjaimellisesti nauroin ääneen. Tuo pikku pentu on niin helkatin söötti, etten kestä. Aion katsoa tämän ainakin kymmenen kertaa vielä, vannoi eräs Twitter-käyttäjä.

– Hyvin aggressiivinen tekniikka ja alastuloa pitää harjoitella, mutta hyvä tapa noin yleisesti ottaen, vitsaili toinen.

– Hyvin ymmärrettävää, Ruthie, verkko-ovet ovat hankalia, totesi yksi kommentoija.

– Noin minä juoksen kohti vuotta 2021, nauroi eräs.

Lue lisää koirista!

Lue myös:

    Uusimmat