Omistaja esitti pyörtyvänsä: Hulvaton video hämmentyneiden koirien "keskustelusta" – kultaiseltanoutajalta radikaali ratkaisu

8:05
Millaista on vastuullinen koiran omistaminen ja kasvattaminen? Aiheesta keskustellaan videolla.

Koirien hämmennys vaihtuu suoraan toimintaan suositulla somevideolla.

Saksanpaimenkoira Max ja kultainennoutaja Murphy olivat tiukan paikan edessä, kun heidän omistajansa Brian "pyörtyi". Maxin ja Murphyn Instagram-tilillä julkaistulla videolla Brian esittää pyörtyvänsä hämmentyneiden koirien edessä.

Videolla nähdään koirien välinen "keskustelu", kun ne yhdessä yrittävät miettiä, miten selvittää, onko heidän ihmisensä elossa. Murphy esimerkiksi kehottaa Maxia kokeilemaan Brianin lämpöä – ainakin tekstitysten mukaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Loppujen lopuksi Max käy Brianin viereen makaamaan ja toteaa tämän olevan lämmin. Sohvalla tilannetta hämmentyneenä seuraillut Murphy päättää kuitenkin kokeilla suorempaa tapaa. Koira nimittäin hyppää sohvalta suoraan omistajansa päälle. Tällä taktiikalla selviää ainakin nopeasti, että omistaja on kuin onkin elossa.

Videolla on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja sitä on katsottu Instagramissa yli 255 000 kertaa. Koirilla onkin Instagramissa liki 400 000 seuraajaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja