Olli Lindholm puhui elämän päättymisestä vuonna 2017: "En minä kuolemaa pelkää"

Olli Lindholm kertoi avoimesti ajatuksistaan koskien kuolemaa elämäkerrassaan, joka julkaistiin vuonna 2017.

Olli Lindholm puhui myös kuolemastaan vuonna elämäkerrassaan Olli – yhden miehen varietee (Docendo), joka ilmestyi vuonna 2017. Kirjan on kirjoittanut Arno Kotro.

Lindholmin manageri Taija Holm kertoi tiistaina MTV Uutisten haastattelussa, että Lindholm kiidätettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä sairaalaan sairauskohtauksen vuoksi. Laulaja menehtyi sairauskohtauksen vuoksi äkillisesti.

– En minä kuolemaa pelkää yhtään, fyysistä kuolemaa. Pelkään henkistä kuolemaa. Pelkään sitä, että mikään ei enää kiinnosta. Pelkään sitä, että musta tulee kyyninen. Siitä en niinkään ole huolissani, että tulisin ärtyisämmäksi ja pahoitan mieleni pienestä. Se pelottaa, että minusta tulisi ihminen, jolle mikään ei enää merkitse mitään, mikään ei sen enempää innosta kuin ärsytäkään, kaikki on yhdentekevää, Lindholm totesi kirjassaan.

Elämäkerrassaan Lindholm puhui avoimesti myös siitä, kuinka hänen suurin pelkonsa elämässä oli se, että hänen lapsilleen tapahtuisi jotain ikävä. Hänellä oli kaksi lasta, tytär ja poika.

– Jos peloista puhutaan, niin onhan se ydinpelko yli muun se, että lapsille tapahtuisi jotain. Se ei lopu ikinä, Lindholm totesi.

Lähde: Olli – yhden miehen varietee (Docendo)

Lue myös:

    Uusimmat