Olivatko Jim Carrey ja Robin Williams riidoissa? – "Tehdään tämä nyt selväksi"

Jim Carreyn mukaan väitteet hänen ja Robin Williamsin välillä olleesta katkerasta riidasta ovat perättömiä.

VIDEO: Fanit ja kollegat muistelevat Robin Williamsia 

Elokuussa 2018 tulee kuluneeksi neljä vuotta näyttelijä-koomikko Robin Williamsin traagisesta kuolemasta. Williams muistetaan työnsä puolesta yhtenä Hollywoodin kaikkien aikojen suurimmista lahjakkuuksista. 

Toukokuussa Williams päätyi jälleen otsikoihin, kun uutisoitiin että näyttelijä Jim Carrey ja Williams olivat katkerassa vihanpidossa keskenään. Williamsin on väitetty olleen kateellinen Carreylle tämän kasvavasta julkisuudesta. 

Carrey kommentoi väitteitä vihanpidosta ja on kertonut niiden olevan täysin perättömiä. Hänen mukaansa hän ja Williams olivat aina kunnioittavia toisiaan kohtaan. 

– Robin saattoi ilmaista epävarmuuttaan minusta ja nousustani menestykseen, mutta en ole koskaan kokenut häntä ja hänen nerokkuuttaan kohtaan muuta kuin suurinta kunnioitusta. Hän oli aina kunnioittava minua kohtaan. Hän kutsui minua Maestroksi ja minä kutsuin häntä Billy the Kidiksi. Tehdään tämä nyt selväksi. Ei ole olemassa riitaa, jos toinen osapuoli ei ole tietoinen siitä, Carrey toteaa kommentissaan. 

Spekulaatio vihanpidosta alkoi, kun New York Timesin toimittaja Dave Itzkoffin kirjoittama elämänkerta Robin Williamsista julkaistiin. Kirjassa mainitaan lyhyesti Williamsin tunteneen olonsa uhatuksi Carreyn nousevan tähteyden takia. Kirjan mukaan Williams olisi pettynyt kuultuaan Carreyn ottaneen vastaan Arvuuttajan roolin vuoden 1995 elokuvassa Batman Forever, josta Williams itse oli kieltäytynyt. 

Williamsin maskeeraaja Cheri Minns on vahvistanut, että näyttelijä tunsi olonsa hieman epävarmaksi Carreyn suosion takia. Hän kertoi kuitenkin Williamsin entisen vaimon Marsha Garcesin todenneen miehelleen, että alalla on tilaa myös muillekin. 

Elämänkerran julkaisun jälkeen RadarOnline julkaisi uutisen, jonka mukaan Williamsin ja Carreyn välillä oli erittäin paljon jännitteitä, vaikka kirjassa näin ei väitetty. 

Kommenttinsa yhteydessä Carrey julkaisi Twitter-tilillään kuvan maalauksesta, jonka hän on itse tehnyt Williamsista. 

– Robin Williamsin mieli oli suuri tietokone. Hän oli lännen nopein ase. Rakastin, kunnioitin ja ihailin hänen mahtavuuttaan – aina, Carrey kirjoitti päivityksessään.

Robin Williams teki itsemurhan 63-vuotiaana 11. elokuuta vuonna 2014. Juuri julkaistussa elämänkerrassa kerrotaan, että näyttelijällä oli diagnosoitu leviävä Lewyn kappale -tauti, joka on dementoiva aivosairaus. 

Williamsin viimeiseksi roolityöksi jäi Theodore Rooseveltin esittäminen vuoden 2014 elokuvassa Night at the Museum: Haudan salaisuus ja hänen viimeinen ääniroolinsa oli Dennis-koira vuoden 2015 Absolutely Anything -elokuvassa.

Lähde: Cinemablend

Lue myös:

    Uusimmat