"Olin jo unohtanut miten ihanaa tämä on" – Emma Kari kertoo mielipiteensä punaviinistä, turvepelloista ja twitter-avautumisesta

Emma Kari arvostatko turvepeltoa vai et? 1:37
Emma Kari onko turvepelto yli- vai aliarvostettu?

Uutisaamun uusimmassa Arvostatko vai et? –jaksossa vihreiden poliitikko kertoi, ovatko asiat yli- vai aliarvostettuja.

Emma Kari kerto mielipiteensä muun muassa punaviinistä, turvepelloista ja twitter-avautumisesta, mutta myös esimerkiksi jääkiekosta ja Elokapinasta.

Kari oli muun muassa sitä mieltä, että turvepelto on aliarvostettu. 

– Sanoisin, että aliarvostettua, koska me ei ehkä olla ymmärretty, kuinka iso ilmastopotentiaali turvepelloissa on, Kari pohtii.

Punaviinistä Karilla on varma mielipide.

– Aliarvotettu! Ai että kun viikonloppuna otin syksyn ensimmäisen punaviinilasin, kyllä siinä elämä maistui. Ajattelin, että olin jo unohtanut, miten ihanaa tämä on, Kari makustelee.

Katso koko jakso yläpuolelta löytyvältä videolta.

Ohjelmaa pääset seuraamaan MTVUutisten sosiaalisen median kanavista, kuten Instagramista ja Facebookista. Sosiaalisen median kanavissa pysyt perillä ajankohtaisista sisällöistä viikon jokaisena päivänä. Uusia jaksoja julkaistaan viikoittain.

Uutisia jo 40 vuotta! MTV:n uutiset juhlii juhlavuottaan julkaisemalla arkistojen aarteita ja ikimuistoisimpia hetkiä vuosien varrelta. Katso kaikki juhlavuoden jutut täältä!


Lue myös:

    Uusimmat