Oletko nähnyt näin lumoavaa puutarhaa? Näyttelijä Kiti Kokkosen piha on kuin suoraan satukirjasta

4:10
MTV Uutiset sai harvinaisen kutsun Tanhupallon leikkimökkiin – luvassa suuryllätys!

Näyttelijä Kiti Kokkosen pihalla on mitä esteettisimpiä yksityiskohtia. 

Näyttelijä Kiti Kokkonen on luova monella saralla – niin työnsä kuin kädentaitojen suhteen.

Kokkonen ilahduttaa Instagram-seuraajiaan usein tekemillään mosaiikkiesineillä, leipomuksillaan, maalauksillaan sekä puutarhan upeilla kukinnoilla.

Kiti Kokkosen fanit pääsevät seuraamaan hänen kättenjälkeään sosiaalisessa mediassa. 

Keskikesän aikaan Suomen luonto kukkii ja myös Kokkosen istuttamat kukinnot hersyvät kauneutta.

Näyttelijän pihalla kasvaa muun muassa korallin värisiä pioneja, jotka koristavat myös maljakossa.

– Osa pioneista selvisi myrskystä, Kokkonen kirjoittaa julkaisemaansa kuvaan. 

Kokkosen pihan ulkokalusteet henkivät romantiikkaa ja mennyttä aikaa. Ulkosohvana toimii rautainen vanha sänky, jonka pehmikkeeksi on laitettu kukallinen, voimakkaan vihreä patja. Aurinkovarjo on koristeltu hapsuilla ja sen estetiikka henkii itämaista tunnelmaa. 

Voit selata kuvia sen oikealta. 

Kokkosen pihan pionilajike on Coral Charm, eli Kiinanpioni.

Pihalle on kasvatettu myös kasveja, joita voi syödä – kuten herneitä, retiisejä, salaatteja, rucolaa, sekä syötäviä orvokkeja, joilla voi luoda kauneutta myös arkisiin ruoka-annoksiin. 

Voit selata kuvia sen oikealta. 

Ruukuissa kasvaa myös mansikoita. 

Satumaisen pihan ovat löytäneet kotipaikaksi pikkulinnut. Kokkonen on asentanut siivekkäitä varten linnunpöntön, jonne ne saavat rakentaa pesänsä. 

Kokkonen kirjoitti kolme viikkoa sitten Instagram-tilillään julkaisemansa videon yhteydessä, että talitinttiperheen kotoa lähdetään kohta lentoon. 

Lintujen elämää voi ihastella niiden vieressä olevilta puutarhakalusteista, jotka ovat kuin salaisesta puutarhasta. Koukeroineen ja pastellisävytyksineen ne luovat satumaisen tunnelman. 

Pihalla kasvaa myös omenapuu,  kirsikkapuu ja päärynääpuu. Kokkonen kertoi vastikään MTV Uutisille, että puut tuottavat myös hedelmää. 

 – Päärynät eivät ole hirveän makeita, mutta niistä saa äärimmäisen hyvää päärynähilloa, Kokkonen vastaa toimittajan kysyessä, kasvaako puussa oikeastikin päärynöitä. 

Kirsikkana kakun päällä pihalla tönöttää myös suloistakin suloisempi leikkimökki, jonne astuessaan menisi kuin Narniaan. Miltä siellä oikein näyttää? Katso yltä videolta!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja