Oinaan vuosihoroskooppi 2019

Tunnet itsesi tänä vuonna terveeksi ja elinvoimaiseksi. Kaikki tuntuu olevan sinulle mahdollista! Tällainen on Oinaan vuosihoroskooppi 2019.

Rakkaus

Rakkaudessa on tänä vuonna luvassa niin myötä- kuin vastatuultakin.

Vakiintuneilla oinailla voivat riidat ja erimielisyydet ravistella suhdetta. Ole kärsivällinen kumppaniasi kohtaan ja yritä ymmärtää häntä, vaikkette aivan kaikessa aina yhteistä säveltä löytäisikään. Älä missään nimessä tyrkytä hänelle väkisin omia mielipiteitäsi. Kaikesta ei tarvitse olla samaa mieltä, vaan riittää että näette suuret linjat suunnilleen samalla tavalla.

Sinkuilla voi suhteita alkaa ja loppua, eikä mitään kestävää pääse välttämättä tänä vuonna syntymään. Jokainen suhde, lyhytkin, vaikuttaa kuitenkin sinuun ihmisenä ja jättää jonkinlaisen jäljen sydämeesi.

Perhe ja ystävät

Sinun ja vanhempiesi välille voi tänä vuonna nousta pieniä erimielisyyksiä. Veri on kuitenkin vettä sakeampaa, ja viime kädessä olette kuitenkin samalla puolella. Kesällä osallistut jonkinlaiseen sukutapaamiseen ja näet pitkästä aikaa kaukaisempiakin sukulaisia joita et ole tavannut vuosikausiin.

Työ ja ura

Työssä et ole ponnistellut turhaan, ja tänä vuonna sinun omistautumisesi palkitaan. Luvassa voi olla ylennys, tai ainakin mukava korotus palkkaasi. Voit päästä, tai joutua, myös matkustamaan työn takia, ja se voi tuntua sinusta välillä hieman rasittavalta niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Opiskelu

Opiskelevien oinaiden voi olla tänä vuonna hieman vaikeaa keskittyä opintoihinsa, sillä monet muut asiat tuntuvat vaativan huomiota. Se voi stressata sinua, mikä taas entisestään hankaloittaa opiskeluasi. Ota itseäsi niskasta kiinni ja päätä omistautua opinnoillesi, niin saat huomata tuloksia alkavan tulla aivan uuteen tahtiin.

Raha-asiat

Sinun rahatilanteesi on varsin hyvä. Menosi voivat kuitenkin nousta samassa tahdissa tulojesi kanssa, joten rahaa ei oikeastaan tunnu olevan käytössäsi sen enempää kuin aiemminkaan. Ehkä sinun kannattaisi hieman hillitä rahankäyttöäsi, niin sinulle jäisi hieman rahaa säästöönkin tulevia hankintoja varten.

Terveys

Tunnet itsesi tänä vuonna terveeksi ja elinvoimaiseksi. Kaikki tuntuu olevan sinulle mahdollista. Älä silti suhtaudu liian luottavaisesti voimiesi riittämiseen, vaan muista myös levätä ja ladata akkujasi.

Uudenvuodenlupaus 2019

Lupaa, ettet pakota muita ihmisiä omaksumaan mielipiteitäsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja