Oikea domina paljastaa: Nämä ovat miesten oudoimmat pyynnöt

Kiristystä ja rahan tuhlausta – tällaista on erään "nöyryyttäjädominan" elämä.

17-vuotiaasta alalla työskennellyt, nyt 29-vuotias domina paljastaa, millaisia ovat oudoimmat asiat, joita häntä on pyydetty tekemään.

Oregonin Portlandista kotoisin oleva Ceara Lynch asui Japanissa, kun hän ensi kertaa pääsi tutustumaan netissä pyörivään hieman erilaiseen maailmaan. Lynch tapasi sosiaalisessa mediassa miehen, joka olisi halunnut tavata naisen tosielämässä. Lynch kieltäytyi. Sitten tapahtuikin jotain odottamatonta. Mies tarjoutui ostamaan pullon hänen virtsaansa ja käytetyt alushousut 250 dollarilla. Lynch suostui, ja lähetti haiskahtavat housunsa ensimmäiselle maksavalle asiakkaalleen.

Tämän jälkeen Lynch on palvellut satoja asiakkaita erikoisuutenaan piiskan ja kahleiden sijaan verbaalinen ja visuaalinen nöyryytys. Ja onpahan Lynchilta pyydetty vaikka mitä kummallisuuksia!

Pankkitilin tyhjennys kiihottaa?

Eräs oudoimmista asioista, joihin nainen tällä hetkellä ottaa osaa, on 'taloudellinen dominointi'. Miehet toivovat, että Lynch kiristäisi heitä paljastavilla kuvilla.

– Nämä miehet tuntevat itsensä heikoiksi itsevarman naisen lähellä, ja kiihottuvat, kun näkevät hänen tyhjentävän heidän pankkitilinsä. Jotkut menevät niin pitkälle, että fantasioivat siitä, että heidät vietellään konkurssin partaalle, Lynch paljastaa.

– Yksi tyyppi antoi kaikki luottokorttitietonsa Saks Fifth Avenue -liikkeeseen, ja antoi sitten meille salasanansa. Tunnissa tuhlasimme 10 000 dollaria hänen rahojaan ostamalla typeriä asioita. Hän piti ajatuksesta, että ärsyttävät Paris Hilton -tyyppiset tytöt vain nauraisivat hänelle ja käyttäisivät häntä hyväkseen hänen rahojensa vuoksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jotkut Lynchin asiakkaista haluavat, että heitä kiristetään ja lähettävät hänelle vaimojensa yhteystiedot sekä paljastavia kuvia. Tämän jälkeen Lynchin tarvitsee vain uhkailla heitä likaisen salaisuuden paljastamisella ja pyytää rahaa vastineeksi tiedoistaan.

Parasta on, ettei Lynch vahingoita toiminnallaan ketään.

– Rakastan (toiminnan) itsenäisyyttä. En vastaa kenellekään, enkä tee mitään, mitä en halua. Jos joku on töykeä, käsken heitä häipymään. Rakastan tämän kaiken luovuutta ja psykologiaa, ja tietysti rahaa.

Lähde: Viral Thread

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja