Oho, Johanna Tukiaisen uudet kasvot – katso kauneusoperaation tulos

Johanna Tukiaista ei tunnista enää samaksi hurjien kauneusoperaatioiden jälkeen.

Kohukaunotar Johanna Tukiaisen hurja muodonmuutos on edennyt jo pitkälle. Huulten paksunnus, hiusten pidennys, arpien poistaminen ja laihdutusoperaatio ovat muuttaneet kaunotarta melkoisesti.

– Nyt alkaa näyttää hyvältä. Tämä oli kallis pidennys, mutta laadusta pitää maksaa, Johanna Tukiainen iloitsee Viihdeuutisille uusimman operaation eli hiustenpidennyksen jälkeen.

– Minulta poistettiin edellinen pidennys ja laitettiin tilalle uusi. Olen kokeillut melkein kaikki pidennykset läpi ja tämä on paras.

Johanna halusi ulkonäköönsä pikaisen muutoksen, sillä vakavan seurustelusuhteen puuttuminen ja tyytymättömyys omaan ulkonäköönsä ovat olleet isoja asioita elämässä. Kova kunnostautuminen on menossa myös lukuisten deittien vuoksi.

– Tykkään nautiskelusta ja osaan hyvin rentoutumisen taidon.

Johanna aloitti hurjan muodonmuutoksen maaliskuun alussa paksuntamalla huuliaan. Hänestä julkaistuissa kuvissa huulet ovat saaneet selvästi muhkeamman muodon. Myös nenässä oleva arpi sekä laihdutusoperaatio ovat olleet Tukaisen kauneusoperaatioiden listoilla.

Laihdutuksessa Johanna on kertonut turvautuvansa uuteen menetelmään, jonka nimi on lipolyysi. Siinä poistetaan selektiivisesti rasvasoluja ihon läpi annettavalla phosphatidylkoliini-injektioilla.

– Lipolyysihoidoilla poistetaan paikallisia rasvoja. Minulla on myös kolme eri lääkettä, jotka pudottavat painoa, Johanna on kertonut.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat