Odotus palkitaan – Uutisvuoto alkaa MTV3-kanavalla 5. tammikuuta

Viikon uutisotsikoihin pureutuva viihteellinen paneelishow Uutisvuoto tekee odotetun paluun televisioon lauantaina 5. tammikuuta. 

Suomen kaikkien aikojen suosituin paneelishow, brittiläiseen Have I Got News For You -formaattiin perustuva Uutisvuoto alkaa lauantaina 5. tammikuuta MTV3-kanavalla.

Ohjelman konsepti on tuttu. Kapteenit muodostavat joukkueet julkisuudesta tutun vieraansa kanssa, ja joukkueet paneutuvat viikon uutisaiheisiin. Tiukemmin viikon uutisvirrassa kiinni oleva kapteeni vieraineen vie päätuomarin jakamat pisteet ja voiton kotiin.

Tuttu on myös Uutisvuodon ylituomari: ohjelman tahtipuikkoa heiluttaa lähes yhdeksän vuoden tauon jälkeen shown alkuperäinen isäntä Peter Nyman. Uusia kasvoja puolestaan ovat Nymanin rinnalla kipparoivat konkarijournalisti Reetta Räty sekä lukuisista ohjelmista tunnettu tv- ja radiojuontaja Ilkka Uusivuori. Ohjelman vieraina nähdään henkilöitä politiikan, urheilun ja viihdemaailman huipulta. 

Uutisvuoto on lähes 700 jaksollaan pisimpään yhtäjaksoisesti Suomen televisiossa pyörinyt viihdesarja. Se on voittanut muun muassa lukuisia Venla-palkintoja ja siitä on julkaistu kolme kirjaa. 

Uutisvuoto MTV3-kanavalla lauantaina 5. tammikuuta klo 21!

Lue myös:

    Uusimmat