Nyt voit ostaa äärimmäisen karmivat korkokengät – tuhansia euroja maksavat kengät näyttävät ihmisen iholta

Jos kaipaat tyyliisi uutta twistiä, ihonväriset korkokengät saattavat olla sinun juttusi. Hannah Rose Daltonin ja Steven Raj Bhaskaranin suunnittelemat kengät ovat päässeet myös Vogue-muotilehteen. 

Muotisuunnittelijakaksikko Hannah Rose Dalton ja Steven Raj Bhaskaran ovat tunnettuja mielikuvituksellisesta avaruusolentoja muistuttavasta pukeutumistyylistään. Heidän Fecalmatterworld – Instagram-tilillään on yli 60 000 seuraajaa.

Toimittajamme kokeili botoxia. Artikkeli jatkuu videon jälkeen. 

6:25

Daltonin ja Bhaskaranin hätkähdyttävämpiä keksintöjä ovat digitaalisin keinoin muunnellut jalalta näyttävät kengät, jotka pääsivät myös Vogue-lehteen. Todellisuudessa kengät oli rakennettu proteesista ja muokattu muotoonsa kuvankäsittelyohjemalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen  täältä .

Ihokengät kymppitonnilla

Kengät eivät kuitenkaan jääneet vain pikselimuotoon. Bhaskaran kertoo, että he päättivät tehdä kengät ihan oikeasti. Niin syntyivät ”ihokengät”, jotka oli suunnitellut Sarah Sitkin muotisuunnittelijoiden antaman mallin pohjalta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Korkeakorkoisessa silikonisessa jalkineessa on luomia, hieman karvaa ja se muistuttaa jopa väriltään Fecal Matterin toisen perustajan jalkaa.

Kengät ovat suunnittelijakaksikon näkemys siitä, miltä ihmiset heidän mielestään tulevat näyttämään myöhemmin sosiaalisen median ihanteiden ja kehonmuokkauksen seurauksena.

This Is Insider kertoo, että näillä kengillä on hintaa 10 000 dollaria eli noin 8 800 euroa. Kaksikko aikoo tuoda markkinoille myös halvemmat versiot.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja