Nyt tarkkana verkon suksiostoksilla! Jätä kaupat tekemättä, jos suksipaketissa on jokin näistä merkinnöistä – kyse varastetusta tavarasta

Uusia suksia verkkohuutokaupoista hankkivien kannattaa nyt olla tarkkana, poliisi varoittaa. Myytävien suksien joukossa voi olla Vantaan Hiihtoseuran varastokonteista viime viikolla varastettua tavaraa.

Kontteihin päästiin sisälle lukot rikkomalla.

– Konteista anastettiin arviolta kolmisenkymmentä paria uusia aikuisten suksia sekä muuta välineistöä, kuten voitelupöytä, voiteita sekä suksien huoltotarvikkeita. Anastetun omaisuuden arvo on useita tuhansia euroja, kertoo Itä-Uudenmaan poliisin tiedotteessa rikoskomisario Aleksi Topinoja.

Anastetun tavaran joukossa oli myös lasten yhteiskäytössä olleita kilpasuksia. Suksipusseineen anastetut sukset ovat merkiltään Salomon, Fischer ja Peltonen. Suksien kärkiin on kirjattu mustalla tussilla sarjanumeroiden kolme viimeistä numeroa, kuten kuvassa näkyy.

– Sukset saattavat tulla myyntiin muun muassa suosituille netissä oleville myyntipalstoille ja kehotammekin nyt kansalaisia olemaan tarkkana suksikauppaa tehtäessä. Kannattaa mahdollisuuksien mukaan varmistaa suksien alkuperä, Topinoja jatkaa.

Vantaan Hiihtoseura on aloittanut varainkeruun uuden kaluston hankkimiseksi.

MTV Uutiset kertoi suksivarkaudesta ensimmäisen kerran 9. syyskuuta:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja