Nyt syö miestä! Lewis Hamilton antoi palaa Valtteri Bottas -tappioista – "En ota tätä kevyesti"

F1-kuljettaja Lewis Hamilton oli Azerbaidzhanin GP:ssä toinen. Britti paljasti maanantaina, että häviäminen tallikaveri Valtteri Bottakselle söi todella paljon.

Bottas ajoi Bakussa paalulle ja johtaa kuljettajien MM-taistoa yhden pisteen erolla Hamiltoniin. Brittikuski oli toinen 1,524 sekunnin päässä tallikaveristaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Viisinkertainen maailmanmestari paljasti, että tappio jäi kaivelemaan.

– En koskaan halua tulla toiseksi. Joskus voittaa, joskus häviää. Joinain hetkinä näytti siltä, että minulla olisi mahdollisuus voittaa. En kuitenkaan ole ollut täydellinen jokaisella osa-alueella, joilla olisi pitänyt. En ota tätä kevyesti, Hamilton sanoi gpblog.comin sivuilla.

Kilpailu Mercedeksellä on erittäin kovaa, mikä näkyy muun muassa valmistajien MM-sarjassa: talli johtaa toisena olevaa Ferraria 74 pisteellä. Kuljettajien kolmosella Sebastian Vettelillä on 35 pistettä Bottaksen hallussa olevaan piikkipaikkaan.

Hamilton on tallin menoon tyytyväinen, vaikka muutamat kakkossijat harmittavat.

– Olen todella iloinen tallin puolesta ja ylpeä kaikista. Teemme niin paljon töitä kuin voimme ja yritämme saada viikonlopusta kaiken irti. Se on toistaiseksi toiminut.

Lue myös:

    Uusimmat