Nyt puhuu Golden Globeissa huomion varastanut vesityttö: ”Mitään yhtä kiinnostavaa ei ole koskaan tapahtunut”

Kelleth Cuthbert nousi hetkessä kuuluisuuteen.

Golden Globe -gaalan punaisella matolla huomion varasti vesipulloja tarjoillut nainen, joka ujuttautui useiden tähtien kuvien taustalle. Fijin vesitytöksi sosiaalisessa mediassa ristitty on oikealta nimeltään Kelleth Cuthbert.

Mallina työskentelevä Cuthbert kertoo, ettei yrittänyt tahallaan varastaa huomiota. Hän vain tuli katsoneeksi kameraan oikealla hetkellä.

– Joka paikassa on massoittain valokuvaajia. Ei ole väliä, missä seisot, koska olet jokaisessa kuvassa, hän selittää.

– Sinulla täytyy olla edes hyvät kasvot, jos aiot häilyä kuvien taustalla toistuvasti.

Cuthbertin photobombauksesta jaettiin runsaasti kuvia Twitterissä. Hänen ilmeitään kuvailtiin ”pahaenteisiksi” tai ”uhkaaviksi”. Cuthbert itse vakuuttaa, ettei hänellä ollut pahoja aikeita kuvissa poseeratessaan.

– Valokuvaajien on otettava paljon kuvia nopeasti. Tietenkään kasvot eivät kaikissa näytä täydellisen miellyttäviltä, joten kuviin tallentui myös omituisia ilmeitä, hän selittää.

Cuthbert herätti melkoisesti huomiota, sillä hänestä tviitattiin 50,000 kertaa muutaman tunnin aikana. Hän itse oli täydellisen tietämätön aiheuttamastaan kohusta punaisella matolla seisessään, ja ymmärsi saamansa huomion laajuuden vasta myöhemmin.

12 vuotta mallina työskenneelle Cuthbertille kokemus oli ainutlaatuinen.

– Mitään yhtä kiinnostavaa ei ole koskaan tapahtunut, hän toteaa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat