Mainos

Nokian ampujiksi epäillyt antautuivat

Nokian huoltoasema-ammuskelusta epäilty kaksikko on antautunut vapaaehtoisesti Valkeakosken poliisille.

Veljekset ilmoittautuivat poliisille iltapäivällä. Tutkinnanjohtaja Pasi Niemisen mukaan kiinniotto sujui rauhallisesti.

Jyväskyläläisen asianajajan Henry Salevan mukaan toinen miehistä otti häneen yhteyttä lauantaina ja kertoi veljesten halusta antautua heti alkuviikosta. Asianajaja kertoi käyneensä asiasta keskustelun tapauksen tutkinnanjohtajan kanssa ja ilmoittaneen heidän tulostaan.

- Veljekset haluavat selvittää tämän asian poliisin kanssa, Saleva kertoo.

Poliisin mukaan miesten kuulustelut aloitetaan huomenna. Heidät on jo aikaisemmin vangittu poissaolevina, mutta vangitsemista käsitellään Tampereen käräjäoikeudessa uudelleen tällä viikolla.

Ampumista edelsi takaa-ajo

Ampumistapaus sattui heinäkuun loppupuolella nokialaisen huoltoaseman pihassa ja sisätiloissa.

Neljän miehen seurue oli ajanut ensin takaa henkilöautolla paennutta tamperelaista miestä. Takaa-ajo päättyi keskustassa olevalle huoltoasemalle, jossa kaksi miestä ampui tamperelaista käsiaseilla useita kertoja. Seurueesta kaksi miestä saatiin kiinni tapahtumispäivänä, mutta ampujiksi epäillyt veljekset pääsivät katoamaan.

Tamperelainen mies haavoittui vakavasti ja hän sai osumia sekä päähän että muualle vartaloon. Poliisin mukaan mies on yhä hoidettavana Tampereen yliopistollisessa sairaalassa ja hänen vammansa ovat vakavia.

Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä. Poliisi epäilee välikohtauksen liittyvän sukujen välienselvittelyyn.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.