Nokialta markkinoille kaksi uutta halpapuhelinta

Nokia on julkistanut kaksi uutta edullista puhelinmallia.

Nokia 110 ja Nokia 112 -halpapuhelimet on suunnattu nuorille kuluttajille, jotka haluavat edullisen internetyhteyden. Puhelinmallit tarjoavat pääsyn Facebookiin, Twitteriin, EA-peleihin ja Nokia Storen sovelluksiin.

Molemmissa puhelinmalleissa on kaksois-SIM-korttiominaisuus. Easy Swap -teknologian avulla käyttäjät voivat vaihtaa SIM-kortteja laitteeseen, ilman että puhelinta tarvitsisi sulkea tai akkua irrottaa. Easy Swap kykenee muistamaan kaikkiaan viiden eri SIM-kortin tiedot.

Nokia 110 tulee myyntiin myös yksittäisellä SIM-korttipaikalla Nokia 111 ja Nokia 113 -mallinimillä. Jälkimmäinen tulee myyntiin ainoastaan Euroopassa ja Euraasia.

Nokia 110:n ja sen yksittäis-SIM-versioiden hinnaksi tulee noin 35 euroa. Niiden myynnin arvioidaan alkavan vielä ennen vuoden puoliväliä.

Nokia 112:n hinnaksi tulee noin 38 euroa veroineen. Myyntiin puhelin tulee todennäköisesti vuoden kolmannella neljänneksellä.

Uusilla halpapuhelimillaan Nokia tavoittelee seuraavaa miljardia kuluttajaa internetin käyttäjiksi puhelimen välityksellä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat