Mainos

Nokialta markkinoille kaksi uutta halpapuhelinta

Nokia on julkistanut kaksi uutta edullista puhelinmallia.

Nokia 110 ja Nokia 112 -halpapuhelimet on suunnattu nuorille kuluttajille, jotka haluavat edullisen internetyhteyden. Puhelinmallit tarjoavat pääsyn Facebookiin, Twitteriin, EA-peleihin ja Nokia Storen sovelluksiin.

Molemmissa puhelinmalleissa on kaksois-SIM-korttiominaisuus. Easy Swap -teknologian avulla käyttäjät voivat vaihtaa SIM-kortteja laitteeseen, ilman että puhelinta tarvitsisi sulkea tai akkua irrottaa. Easy Swap kykenee muistamaan kaikkiaan viiden eri SIM-kortin tiedot.

Nokia 110 tulee myyntiin myös yksittäisellä SIM-korttipaikalla Nokia 111 ja Nokia 113 -mallinimillä. Jälkimmäinen tulee myyntiin ainoastaan Euroopassa ja Euraasia.

Nokia 110:n ja sen yksittäis-SIM-versioiden hinnaksi tulee noin 35 euroa. Niiden myynnin arvioidaan alkavan vielä ennen vuoden puoliväliä.

Nokia 112:n hinnaksi tulee noin 38 euroa veroineen. Myyntiin puhelin tulee todennäköisesti vuoden kolmannella neljänneksellä.

Uusilla halpapuhelimillaan Nokia tavoittelee seuraavaa miljardia kuluttajaa internetin käyttäjiksi puhelimen välityksellä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.