Mainos

Nokia katkaisi sähköpostiyhteytensä Microcelliin

Nokia on katkaissut kaikki sähköpostiyhteytensä oululaislähtöiseen kilpailijaansa Microcelliin. Sähköpostit eivät kulje enää kumpaankaan suuntaan yritysten välillä, kertoo Kaleva. Viestintäpäällikkö Tapani Kaskisen mukaan sähköpostiyhteydet Microcelliin ja "eräisiin muihin" yrityksiin katkaistiin eilen.

- Kyse on tietoturvaan liittyvästä suojaustoimenpiteestä. Sähköpostin käyttö on tarkoitettu ensisijaisesti työasioiden hoitamiseen, eikä meillä ole liiketoimintaa näiden yritysten kanssa, Kaskinen sanoo Kalevassa.

Nokia ei kerro, mihin muihin yrityksiin yhteydet on katkaistu.

-Niitä on muutamia", Kaskinen toteaa.

Hänen mukaansa sähköpostiliikenne nyt rajoitettuihin suuntiin on ollut ajoittain vilkastakin.

- Viestien sisältöä emme tunne, koska kunnioitamme yksityisyyden suojaa emmekä seuraa työntekijöiden viestien sisältöä, Kaskinen sanoo.

Microcell on matkapuhelinten ja mobiililaitteiden sopimussuunnittelija ja -valmistaja, joka on tehnyt puhelimia muun muassa Ericssonille ja Siemensille.

Microcellin perustaja, pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Jyrki Hallikainen työskenteli ennen yrityksen perustamista Nokialla. Nokian matkapuhelinyksikkö Nokia Mobile Phones on käynyt Jyrki Hallikaista vastaan oikeutta sopimusrikkomuksesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.