Nokia ja Cap Gemini kehittävät langattomia Internet-ratkaisuja

Nokia Networks ja konsultointi- ja järjestelmäintegrointiyritys Cap Gemini ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen strategisesta yhteistyöstä langattomien Internet-ratkaisujen kehittämisessä. Cap Gemini integroi Nokian tuotteet ja palveluiden hallintajärjestelmät sekä kolmansien osapuolien asiakashallintajärjestelmät asiakasratkaisuiksi. Nokian langattomia Internet-ratkaisuja ovat esimerkiksi WAP- ja GPRS-järjestelmät.

Nokia ja Cap Gemini kehittävät yhteistyössä myös langattoman Internetin sovelluksia Nokian palvelujärjestelmiin, kuten WAP-yhdyskäytäviin. Sovelluksia kehitetaan myös GPRS-järjestelmiin ja kolmannen sukupolven matkapuhelinverkkoihin.

-Ennusteiden mukaan 30-50 prosenttia Internetin business to business -käytöstä tapahtuu langattomasti vuoteen 2004 mennessä, sanoo Cap Gemini, Telecom, Media & Networksin toimitusjohtaja Alexandre Haeffner.

-Yhdistämällä Cap Geminin vahvan integrointi- ja konsultointiosaamisen Nokian vahvuuksiin langattomassa Internetissä yritykset voivat yhdessä auttaa palveluidentarjoajia tuomaan Internetin joka taskuun.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat