Nieminen välieriin Sydneyssä - Djokovic vastaan

Tennispelaaja Jarkko Nieminen sai hyvityksen Jo-Wilfried Tsongalle viime viikolla kärsimälleen tappiolle nopeammin ja vaivattomammin kuin odotti. Tsonga luovutti selkävaivojen takia puolivälieräottelun Sydneyn turnauksessa torstaina.

- Olin tosi hyväonninen, mutta olen myös pahoillani Jon puolesta, sillä sitä ei toivo kenenkään loukkaantuvan näin lähellä Australian avointa, Nieminen kertoi.

- Toivottavasti hän on kunnossa, kun pelit alkavat Melbournessa.

Maailmanlistan kutonen Tsonga valitteli kipeää selkäänsä jo turnauksen aiempien otteluiden aikana. Niemisen hän löi Brisbanen turnauksen toisella kierroksella tasaisen kamppailun jälkeen erin 2-1.

- Hauskahan tämäkin voitto on, vaikka on tietysti mukavampi mennä jatkoon ja voittaa pelaamalla.

Viime viikon niukka tappio Tsongaa vastaan jäi harmittamaan Niemistä. Omaan oloonsa Nieminen luottaa.

- Peli tuntuu nyt tosi hyvältä. Olen saanut itseluottamukseni takaisin.

Nieminen oli edellisen kerran ATP-turnauksen välierässä viime vuonna Tukholmassa. Hän hävisi tuolloin David Nalbandianille.

Sydneyn välierässä perjantaina Nieminen kohtaa turnauksessa ensimmäiseksi sijoitetun Novak Djokovicin, joka kukisti Mario Ancicin 6-3, 6-4.

- Minun on pelattava hyvin, jos aion voittaa. Minulla on kuitenkin mahdollisuus päästä finaaliin, enkä anna periksi helpolla, Nieminen lupasi.

Maailmanlistan kolmosen Djokovicin Nieminen on kohdannut kahdesti (2006 ja 2007) ja hävinnyt molemmilla kerroilla.

Seuraa Sydneyn ATP-turnausta tulospalvelustamme!