Mainos

Niemelän perheen kuopus kärsii koulukiusaamisesta: "Veetillä ei ole tässä oikein mitään ulospääsyä"

0:44

Duudsonit tuli taloon -ohjelman uuden tuotantokauden toisessa jaksossa tiistaina 18.9. MTV3-kanavalla alkaen klo 20 tutustutaan Niemelän nelilapsiseen perheeseen.

Katso videolta ote illan jaksosta!

Maaseudulla Terälahden kylässä asuvaan perheeseen kuuluvat äiti Kirsin ja isä Vesan lisäksi lapset Neea, 15, Henna, 23, Pinja 13 ja nuorimmainen Veeti, 11. Perheenjäsenten kesken asiat on kunnossa, mutta heidän elämäänsä varjostaa kuitenkin suuri murhe – vakava koulukiusaaminen, jonka kohteena Veeti on jo vuosia ollut.

Duudsonit saapuvat Terälahteen tavoitteenaan saada kiusaaminen loppumaan. He haluavat näyttää koko maailmalle minkälainen Niemelän poika todella on.

Aamiaispöydässä Duudsoneille alkaa perheen kertomana todella selvitä, miten vakavasta tilanteesta kiusaamisen suhteen on kyse.

– Henkinen ja fyysinen koulukiusaaminen on alkanut vaikuttaa kaikkeen, koko perheeseen. Veetillä ei ole tässä oikein mitään ulospääsyä, äiti Kirsi sanoo.

Kirsi muistelee samalla, miten kuraattori oli kerran koulussa pyytänyt Veetiä kertomaan kolme hyvää asiaa itsestään.

– Poika ei keksinyt yhtäkään, Kirsi kertoo liikuttuneena.

– Toivoisin, että Duudsonit antaisivat Veetille itseluottamusta, jotta tämä itse huomaisi miten hyvä tyyppi on ja mihin pystyy, sisko Neea sanoo.

”Veeti on rohkea jätkä, ei ole helppoa mennä halaamaan ventovierasta”

Duudsonit huomaavat miten leikkisä ja reipas poika on kotona, mutta koulussa asia on toisin. Kiusattu poika joutuu silloin tällöin myös ongelmiin, kun ärsytettynä lopulta suuttuu kiusaajilleen.

– Veeti on rohkea jätkä, ei ole helppoa mennä halaamaan ventovierasta. Ei hän mikään sulkeutunut ole. Veeti, jonka me näemme, sitä Veetiä ei koulussa nähdä, Jarno toteaa.

Duudsoneilla on ässä hihassaan, miten saada Veetin kiusaaminen tiensä päähän.

– Haluamme saada Veetin kiusaamisen loppumaan. Tässä päivässä ja suunnittelemassamme missiossa on kuitenkin monta vaaranpaikkaa.

Duudsonit tuli taloon MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.