Nico Rosbergilta kritiikkiä Ferrari-tähdelle – käytös kisan jälkeen hämmästyttää

Nico Rosberg latasi suorat sanat Charles Leclercin toiminnasta Italian kilpailun jälkeen.

F1-sarjan vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg toimii nykyään F1-asiantuntijana. Hän kritisoi Ferrarin Charles Leclercin toimintaa Italian kisan jälkeen kovalla kädellä Sky Sportsin podcastissa.

Leclerciä ei haitannut hävitä tallitoverilleen Carlos Sainzille, ainakaan miehen omista sanoista ja elkeistä päätellen.

– Katselin Charlesia, kun hän oli juuri hävinnyt tallitoverilleen, joka oli suistanut hänet radalta shikaanissa. Charles sanoi, että ajaminen oli hauskaa ja he aikovat juoda oluen yhdessä, Rosberg alustaa.

– Ajattelin, että onko hän tosissaan, vai sanooko hän juuri päinvastoin kuin miltä hänestä tuntuu. Minusta vaikutti, että hän oli tosissaan, ja siksi hän vaikuttaa liian kiltiltä.

Rosberg otti esiin toisenkin esimerkin.

– Leclerc antoi Carlosille kaksi kertaa takaa tulevan auton edun aika-ajoissa. Ehkä hän on vain liian kiltti, Rosberg pyörittelee.

Rosberg ottaa esille oman formulauransa ja tiukan kilpailun Mercedes-tallissa Lewis Hamiltonia vastaan. Rosberg oli hävinnyt kilpailun Bahrainissa, mutta teeskenteli, että se ei haitannut.

– Muistan Bahrainin kisan, kun sanoin että minulla ei ole koskaan ollut noin hauskaa kilpa-autossa. Oikeasti se oli niin kaukana totuudesta kuin voi olla. Olin todella vihainen ja toiseksi sijoittuminen Lewisin jälkeen sattui. Se ei ollut ollenkaan hauskaa.

– Kilpa-ajajien pitää olla vähän Hollywood-henkisiä. Emme aina voi puhua totta, tai muuten se kostautuu.

Leclerc oli Monzan GP:n neljäs häviten tallikaverilleen lopulta 11 sekuntia. Kisan voitti Red Bullin Max Verstappen ja toinen oli Red Bullin Sergio Perez.

Lue myös:

    Uusimmat