NHL-vahti Antti Raanta poistui tuskaisena jäältä – kiirehdittiinkö suomalainen liian nopeasti kaukaloon?

Suomalaismaalivahti Antti Raanta ehti pelata vain kaksi täyttä ottelua Arizona Coyotesin tolppien välissä, kunnes hän joutui jälleen jättämään NHL-kaukalon uuden loukkaantumisen takia.

Raanta jäi sivuun toisen erän jälkeen Arizonan noustessa päätöserässä kahden maalin takaa 4-3-voittoon Minnesota Wildin vieraana. Ennen vaihtoa raumalaiselle kertyi 17 torjuntaa ja kolme päästettyä maalia.

Coyotes tiedotti Raannan kärsivän alavartalovammasta. Alustavien tietojen mukaan kyse saattaa olla nivusen kipeytymisestä.

Raanta loukkaantui edellisen kerran marraskuun alussa ja oli sen jälkeen kolme viikkoa sivussa. Paluun jälkeinen aika on ollut vaikeaa, mikä herättää kysymyksiä hänen pelikunnostaan, sillä Colorado Avalanchea vastaan hän päästi viisi ja Calgary Flamesia vastaan kuusi maalia.

Kakkosvahti Adin Hill piti Minnesotaa vastaan maalinsa puhtaana päätöserässä ja auttoi joukkueensa voittoon vain viidellä torjunnalla.

Mikko Koivu syötti Minnesotan 1-1-tasoitusmaalin avauserässä. Kipparin takatolpalle lähettämä tarkkasyöttö ei jättänyt Raannalle mitään aikaa pysäyttää tilannetta.


Lue myös:

    Uusimmat