NHL-seura tulossa pian myyntiin – Hollywood-supertähti Ryan Reynoldsilta mystinen viesti

Huippunäyttelijä Ryan Reynolds on erittäin kiinnostunut ostamaan NHL-seura Ottawa Senatorsin.

Sportsnetin tietojen mukaan Ottawa Senatorsin omistajat harkitsevat tosissaan seuran myymistä ja seura saattaa vapautua ostettavaksi nopeallakin aikataululla.

Myyntihalut juontavat juurensa viime kevään tapahtumiin, kun seuran pääomistaja Eugene Melnyk menehtyi sairauden uuvuttamana 62-vuotiaana.

People-lehden mukaan Ryan Reynolds on hyvin kiinnostunut ostamaan Ottawan, mikäli seura on myynnissä. Menestyksekäs kanadalaisnäyttelijän lähipiiristä saatujen tietojen mukaan Reynolds haluaa varmistaa, että Senators pysyy Ottawassa, sillä mahdollinen omistajanvaihdos voi myös muuttaa seuran osoitteen.

Peoplen mukaan Reynolds on toistaiseksi halunnut pitää matalaa profiilia ostohaluistaan, mutta hän julkaisi hiljattain vihjailevan twiitin, kun hän vastasi erään kiekkofanin viestiin Twitterissä.

– Ottawa Senators on myynnissä. Tule omistajaksemme, eräs kiekkofani kirjoitti Reynoldsille.

Reynolds vastasi viestiin mystisesti vain pohtivalla hymiöllä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa twiitin tästä.

Sporticon arvioi Ottawa Senatorsin hiljattain 655 miljoonan dollarin arvoiseksi organisaatioksi. Reynoldsin varallisuus puolestaan on eri lähteiden mukaan 150 miljoonaa dollaria, joten näyttelijä tarvitsee ostoprojektiinsa myös muita rikkaita sijoittajia.

Urheilumaailma ei ole Reynoldsille täysin vieras. Marvel-elokuvista tähteyteen ponnistanut Reynolds omistaa Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Wrexhamin.

Lue myös:

    Uusimmat