NHL on taas täällä – Sebastian Aho johti heti Carolinan suomalaisten herkuttelua, Sami Vataselta vaikuttava debyytti

Carolina Hurricanes voitti pudotuspelien karsintasarjan ensimmäisen osaottelun New York Rangersia vastaan maalein 3-2. Hurricanesin suomalaiset olivat kovassa lyönnissä heti ensimmäisessä ottelussa.

Kamppailun alkutahdit olivat suomalaisittain näyttävää katseltavaa, kun ensimmäistä otteluaan Hurricanesissa pelannut puolustaja Sami Vatanen löi kiekon syvään, Sebastian Aho jatkoi Teuvo Teräväiselle, joka löysi upealla syötöllä toiselta puolelta nousseen Jacob Slavinin. Tämä viimeisteli etuyläkulmaan Carolinan avausosuman.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Suomalaisten tulitus jatkui toisessa erässä, kun Vatanen laukoi ja Aho ohjasi illan toisella tehopisteellään Carolinan 2-0-johtoon.

Avausottelussa esiintyi suomalaisista myös Rangersin Kaapo Kakko, joka laukoi ottelussa viisi kertaa maalia kohti. Peliaikaa Kakko kirjautti 14 minuuttia ja 57 sekuntia.

Paras viidestä -ottelusarja jatkuu joukkueiden välillä maanantaina.