NHL:n suomalaisvahti on vakuuttanut uudessa seurassaan, joukkuetoverit ylistävät kuorossa – "Hän oli fantastinen"

Videolla kuvaa to-pe-yön NHL-kierrokselta.

San Jose Sharksin riveihin hiljattain siirtynyt Kaapo Kähkönen on jo ehtinyt tehdä vaikutuksensa uusiin seuratovereihinsa.

Siirtotakarajalla Minnesota Wildista San Joseen kaupattu Kähkönen pelasi toisen ottelunsa uuden seuransa riveissä, kun San Jose koki 2-4-tappion Colorado Avalanchelle. Kähkönen esiintyi tolppien välissä vahvasti venyen 42 torjuntaan.

25-vuotias maalivahti on ehtinyt tehdä lyhyessä ajassa suuren vaikutuksen joukkuetovereihinsa. Otteet sarjakärki Coloradoa vastaan keräsivät runsaasti kehuja.

– Minusta Kähkönen oli erinomainen. Parissa maalissa hän ei saanut lainkaan apuja, päävalmentaja Bob Boughner kehui Kähköstä ottelun jälkeen.

Myös joukkuetoverit yhtyivät ylistämään Kähkösen otteita.

– Hänelle on vaikea tehdä maalia. Hän teki isoja torjuntoja, mutta meidän on autettava häntä. Emme voi syyttää häntä tänään. Hän on tehnyt hienoa työtä ja on hyvä kaveri pukukopissa, tähtipuolustaja Brent Burns kehuu.

– Kähkönen oli fantastinen tänään ja piti meidät mukana pelissä. Hän oli erinomainen, Timo Meier komppaa.

Kähkönen itse suhtautuu omiin peliesityksiinsä maltillisesti. Neljättä kauttaan Pohjois-Amerikassa torjuva Kähkönen janoaa NHL:n huipulle, eikä aio tyytyä yhtään vähempään.

– Hyvä ei ole riittävän hyvä tässä liigassa. En halua olla hyvä maalivahti. Haluan olla kaveri, joka tekee vaikutuksen, Kähkönen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat