Netin parhaat sisustuskaupat syntyvät unelmista

Sisustuskauppoja löytyy runsaasti myös netistä. Monet niistä on perustettu järjen lisäksi sydämellä, joka näkyy laajoina valikoimina ja persoonallisina tuotteina.

Verkkokauppa OmaShop on Ilona Knuutilan ja Anne Määttälän perustama sisustusliike, joka syntyi yhteisistä unelmista. Sisustus- ja lifestyle-verkkokaupan lisäksi tarjolla on sisustussuunnittelua OmaDesign-toimiston kautta.

– Meillä on selkeä tyyli ja harkitsemme tarkkaan millaisia tuotteita otamme valikoimiimme, Knuutila kertoo.

Tuotteiden monipuolisuus on merkittävä asia nuorille yrittäjille.

– Haemme koko ajan uudenlaisia juttuja, meille on tärkeää säilyttää tuore ja raikas fiilis. Monet tuotteemme tulevat pohjoismaista, kuten Tanskasta ja Ruotsista. Kellomme ovat Hollannista ja Espanjasta.

Veikeän sisustusliikkeen perustaneet naiset ovat tunteneet toisensa jo pitkään ja ovat läheisiä myös työajan ulkopuolella.

– Anna seurustelee veljeni kanssa ja on myös toisen lapseni kummi. Ensi kesänä olen hänen kaasonsa, kun veljeni menee Annan kanssa naimisiin, Knuutila kertoo.

Värikkään sisustusliikkeen valikoimista löydät muun muassa hauskoja somiste-esineitä, kodintekstiilejä, lasten tuotteita ja säilytysratkaisuja. OmaShopin valikoimiin voit tutustua täällä.

Romanticoa romantiikan nälkään

Yksi netin romanttisimmista sisustusliikkeistä on ihana Romantico, joka alkoi yhden naisen harrastuksesta vuonna 2007.

– Olen aina ollut kiinnostunut sisustuksesta, vaikka työskentelinkin aikaisemmin hoitoalalla. Törmäsin muutamaan verkkokauppaan ja päätin itsekin kokeilla. Aloitin homman harrastuksena, mutta nykyään se elättää minut täysin. Tykkään työstäni todella paljon, liikkeen perustaja Elina Kauppinen kertoo.

Nettikaupan lisäksi Kauppinen on perustanut Romantico-sisustusliikkeen Suonenjoelle kaksi kuukautta sitten. Kivijalkaliikkeen valikoima on hieman monipuolisempi kuin verkkokaupan, josta voi tilata muun muassa nostalgisia piensomisteita, huonekaluja ja kodintekstiileitä.

Muita hyviä sisustusliikkeitä netissä:

  • Paloranta Online on kahden veljeksen perustama sisustusliike, joka toimii verkon lisäksi myös Ylivieskassa, Lahdessa ja Torontossa. Tarjolla on muun muassa huonekaluja, valaisimia ja sisustustauluja. Paloranta Online -sivuille pääset täältä.
  • Helsinki Living on monipuolinen sisustuskauppa, jonka kattava valikoima edustaa sisältää sekä suomalaista designia, kuin aarteita ulkomailtakin. Valikoimasta löytyy myös muun muassa sisustuskirjoja ja huonetuoksuja. Helsinki Living -verkkokauppaan pääset täältä.
  • Finnish Design Shop kokoaa yhteen designin kovimmat nimet. Kattavaan valikoimaan pääset tututustumaan täällä.

Kuvat: Romantico/ OmaShop

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat