Mainos

Neljä turkkilaista hukkui veneonnettomuudessa Alanyassa

Turkissa on sattunut veneonnettomuus, jossa on kuollut ainakin neljä turkkilaismatkailijaa. Matkatoimistot ovat tavoittaneet kaikki suomalaisturistit, mutta ulkoministeriön mukaan on mahdotonta tietää, oliko laivassa suomalaisia reppumatkailijoita

Ainakin neljä turkkilaista matkailijaa sai surmansa, kun heitä kuljettanut vene upposi myöhään eilisiltana Alanyan lomakohteessa. Yksi turkkilainen nainen ja kaksi lasta olivat kateissa vielä tänään. Yli 20 ihmistä vietiin sairaalahoitoon.

Vene upposi ilmeisesti vain 20 metrin päässä satamasta osuttuaan vedenpinnan alla piilossa olleisiin kiviin. Onnettomuudessa loukkaantuneista tai kadonneista ulkomaalaisista ei ole tietoa.

Aurinkomatkat ja Detur järjestävät matkoja Alanyan alueelle. Matkatoimistot ovat välittäneet Suomen Ankaran-lähetystölle tiedon, jonka mukaan kaikki heidän asiakkaansa olisi tavoitettu.

Laivassa on ollut noin 150 ihmistä, joten on mahdotonta tietää, onko heidän joukossaan ollut suomalaisia reppumatkailijoita, ulkoministeriön tiedotuksesta kerrottiin.

(MTV3-STT-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.